Elmex Junior zobna ščetka za otroke od 6-12 let

Cena od 3,43 € do 5,20 €
Elmex Junior zobna ščetka za otroke od 6-12 let
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Elmex Junior zobna ščetka 6-12 let

Zobna ščetka je namenjena otrokom od 6 do 12 let. Mehka, optimalno zaobljena vlakna zelo nežno čistijo zobe: podaljšana X-vlakna omogočajo temeljito čiščenje in odstranjevanje bakterijskih oblog tudi v medzobnih prostorih. Majhna glava ščetke omogoča enostavno čiščenje težko dostopnih novoizraščenih blata in izraščajočih zob. Ergonomsko oblikovan ročaj s protizdrsno obdelavo zagotavlja varno rokovanje.
in stock
3,43 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Elmex Junior Soft mehka zobna ščetka za otroke od 6. do 12. leta starosti 1 kos za otroke

Le redna nega in kvalitetni izdelki za nego in čiščenje zob prispevajo k lepi in zdravi ustni votlini. Švicarska blagovna znamka Elmex ponuja visoko kakovostne izdelke za nego zob in ustne votline. Blagovna znamka je bila ustanovljena leta 1962 in je danes ena najbolj znanih znamk na področju ustne higiene.
Na zalogi
5,01 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Elmex Junior zobna ščetka za otroke od 6-12 let

Zobna ščetka za otroke od 6–12 let. Za lažje čiščenje zob v obdobju zamenjave zob je bila razvita Junior zobna ščetka s posebnimi X podaljšanimi vlakni, ki prodrejo globoko v medzobne prostore in učinkoviteje odstranijo obloge. Elmex
Razpoložljivost je treba preveriti
5,20 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Elmex Junior zobna ščetka za otroke od 6-12 let. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Elmex Junior zobna ščetka za otroke od 6-12 let. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (7610108043583)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki