Chicco NEXT2ME

Cena od 30,07 € do 310,52 €
Chicco NEXT2ME
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

CHICCO Next2Me posteljica 2 kosa - Siva lisica

Komplet dveh rjuh iz 100% finega bombaža je idealen za otroško posteljico Chicco Next2Me, pa tudi za druge posteljice z velikostjo žimnice 85 x 50 cm. Pralno v pralnem stroju pri 40 ° C. Paket vsebuje 2 jadra.
out of stock
30,07 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

CHICCO Posteljna prevleka Next2Me Forever 2 kom Siva ovčka

Dve rjuhi za posteljico Chicco Next2Me Forever, ki bosta poskrbeli za zanesljivo zaščito posteljice pred umazanijo. Odlično obdajo vzmetnico in vašemu otroku zagotavljajo najboljše možno udobje pri spanju. Lastnosti: zračen, elastičen material, nežen do kože, enostaven za vzdrževanje primerna za vzmetnice dimenzij 110x58cm material: 100% bombaž paket vsebuje 2 kosa primerna za posteljice Next2Me Forever lahko perete v pralnem stroju na 40 °C Visokokakovostne rjuhe iz zračnega bombaža Rjuhe so idealne za otroške posteljice Next2Me Forever, lahko pa se uporabljajo tudi za otroške posteljice z velikostjo vzmetnice 110 x 58 cm. Raztegljive rjuhe so izdelane iz 100% zdravega bombaža, ki zagotavlja zadostno kroženje zraka in vpija vlago, ne da bi pri tem dražil občutljivo kožo. Prijetno mehka površina je enostavna za vzdrževanje in nežna do kože.
out of stock
36,30 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

CHICCO Posteljna prevleka Next2Me Forever 2 kom Medvedek

Dve rjuhi za posteljico Chicco Next2Me Forever, ki bosta poskrbeli za zanesljivo zaščito posteljice pred umazanijo. Odlično obdajo vzmetnico in vašemu otroku zagotavljajo najboljše možno udobje pri spanju. Lastnosti: zračen, elastičen material, nežen do kože, enostaven za vzdrževanje primerna za vzmetnice dimenzij 110x58cm material: 100% bombaž paket vsebuje 2 kosa primerna za posteljice Next2Me Forever pralno v pralnem stroju pri 40°C Visokokakovostne rjuhe iz zračnega bombaža. Rjuhe so idealne za postelje Next2Me Forever, lahko pa se uporabljajo tudi v drugih otroških posteljah z velikostjo vzmetnice 110 x 58 cm. Izdelane so iz 100% zdravega bombaža, ki zagotavlja zadostno kroženje zraka in vpija vlago, ne da bi pri tem dražil občutljivo kožo. Prijetno mehka površina je enostavna za vzdrževanje in nežna do kože.
out of stock
36,30 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Zaščita vzmetnice Night Breeze

Zaščita vzmetnice Night Breeze ustvari zračno plast na vzmetnici in tako idealno pomaga uravnavati otrokovo temperaturo, kar ima za posledico njegov boljši spanec. dihajoča 3D plast v obliki satja omogoča otroku prosto dihanje, tudi če se pritrdi na trebuh Zaščita vzmetnice Night Breeze je namenjena samo otroškim posteljicam Next2Me in LullaGo
out of stock
36,30 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

CHICCO Cot Next2Me Air - India Ink

Spanje je toliko boljše, ko je vaš otrok v bližini. Ni vam treba več vstati iz postelje, ker imate otroka ob sebi, pa vendar v svoji otroški posteljici. Medtem ko dojenček spi, se lahko mirno spočijete ob njem. Tako bo vez med vami močnejša in noči bodo bolj mirne za oba. Next2Me je edinstvena po višini nastavljiva otroška posteljica s snemljivo stransko ploščo, ki jo lahko pritrdite na posteljo, otroka pa vedno ob sebi, ne da bi mu bilo treba vstati. Različica Air je izboljšana z mrežnimi stranicami na vseh straneh, zahvaljujoč temu, da bo imel dojenček svež zrak med spanjem. Druga novost je tudi zračna blazina. Lastnosti: odstranljiva stranska plošča za enostaven dostop višina otroške posteljice je nastavljiva v 6 položajih, da ustreza višini vaše postelje možnost samostojne nastavitve višine leve in desne noge. Idealno za težave z refluksom, kjer naj bo glava rahlo dvignjena dva kolesca z zavoro na eni nogi in dve protidrsni pregradi na drugi nogi olajšata rokovanje z otroško posteljico in premikanje po stanovanju noge otroške posteljice so zložljive, zato je možno posteljico Next2Me na posteljo povezati s peresom otroška posteljica je udobna vzmetnica mrežasta bočnica zagotavlja optimalno kroženje zraka. enostavna in hitra montaža, oz. demontaža zahvaljujoč lahki konstrukciji vključena je tudi praktična torba za nošenje učil otroke od rojstva do 6 mesecev Mere: razgrnjeno: 93 x 69 x 66/81 cm zložena: 15 x 95 cm teža: 9 kg možnost nakupa zaščitne vzmetnice Night Breeze posebej
out of stock
208,80 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

CHICCO Postelja Next2Me Magic Evo - temno siva

Chicco Next2Me Magic Evo je nova rešitev za skupno spanje. Spanje je veliko boljše, ko je vaš otrok blizu. Posebnost je način zibanje/kolebnica, ki ga aktivirate s preprostim gibom roke in s katerim nežno gugate svojega dojenčka. Posteljica je zelo praktična za starše, zahvaljujoč drsni stranski plošči, ki jo je mogoče odpreti z eno roko, in 4 vrtljivim kolesom, ki omogočajo enostavno premikanje po hiši. Postelja ima dve mrežasti okenci in vzmetnico s 3D mrežico, ki izboljša pretok zraka. Odpiranje z eno roko Hitro in enostavno odpiranje zahvaljujoč drsni stranski plošči, ki se odpre in zapre s pritiskom na gumb. Kroženje zraka 3D mrežasta vzmetnica in 2 mrežasti okni bosta poskrbela, da bo vaš otrok spal udobno in mirno. Mobilnost Zahvaljujoč 4 vrtljivim kolescem z zavorami lahko posteljico premikate po hiši in imate otroka vedno v bližini, ko želite. Nastavljiva višina Posteljico lahko nastavite na 11 različnih višin, da se prilega različnim vrstam postelj. Zložljive noge Noge je mogoče zložiti za enostavno pritrditev posteljice na posteljo s prostorom za shranjevanje. Način nihanja Preprosta aktivacija z enim samim gumbom. Ko posteljico uporabljate samostojno, lahko uporabite način zibanja, da otroku pomagate zaspati in ga pomirite. Možnost nagibanja Posteljica se lahko nagne do 10° z največ 4 neodvisnimi položaji med desno in levo nogico, kar je idealno pri težavah z refluksom ali ko ima dojenček zamašen nos. Tehnični parametri - mere: 73,50 x 99,00 x 68-80 cm - mere po zlaganju: 61 x 93 cm - teža paketa: 12,3 kg Priporočena starost: od rojstva do 6 mesecev ali do 9 kg (oz. dokler otrok ne zna samostojno sedeti, klečati ali vstati)
out of stock
310,52 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

CHICCO Postelja Next2Me Magic Evo - Siva meglica

Chicco Next2Me Magic Evo je nova rešitev za skupno spanje. Spanje je veliko boljše, ko je vaš otrok blizu. Posebnost je način zibanje/kolebnica, ki ga aktivirate s preprostim gibom roke in s katerim nežno gugate svojega dojenčka. Posteljica je zelo praktična za starše, zahvaljujoč drsni stranski plošči, ki jo je mogoče odpreti z eno roko, in 4 vrtljivim kolesom, ki omogočajo enostavno premikanje po hiši. Postelja ima dve mrežasti okenci in vzmetnico s 3D mrežico, ki izboljša pretok zraka. Enoročno odpiranje Hitro in enostavno odpiranje zahvaljujoč drsni stranski plošči, ki se odpre in zapre s pritiskom na gumb. Kroženje zraka – 3D mrežasta vzmetnica in 2 mrežasti okenci bodo poskrbeli, da bo vaš otrok spal udobno in mirno. Mobilnost - Zahvaljujoč 4 vrtljivim koleščkom z zavorami lahko posteljico premikate po hiši in imate otroka vedno v bližini, ko želite. Nastavljiva višina - posteljico lahko nastavite na 11 različnih višin, da ustreza različnim vrstam postelj. Zložljive noge - Noge lahko zložite za enostavno pritrditev posteljice na posteljo s prostorom za shranjevanje. Način zibanja - Preprosta aktivacija z enim samim gumbom. Ko posteljico uporabljate samostojno, lahko uporabite način zibanja, da otroku pomagate zaspati in ga pomirite. Možnost nagiba - Posteljico lahko nagnete do 10° z največ 4 neodvisnimi položaji med desno in levo nogo, kar je idealno pri težavah z refluksom ali ko ima dojenček zamašen nos. Tehnični parametri - mere: 73,50 x 99,00 x 68-80 cm - mere po zlaganju: 61 x 93 cm - teža paketa: 12,3 kg Priporočena starost: od rojstva do 6 mesecev ali do 9 kg (oz. dokler otrok ne zna samostojno sedeti, klečati ali vstati)
out of stock
310,52 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Chicco NEXT2ME. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Chicco NEXT2ME. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8058664022748)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki