Philips 50PUS8319/12 televizor, 50" (127 cm), LED, Ultra HD

Cena od 530,90 € do 549,99 €
Philips 50PUS8319/12 televizor
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Philips 50PUS8319/12 4K UHD LED televizor, Smart TV

Smart TV z ločljivostjo 4K Ultra HD (3840 × 2160), diagonalo zaslona 126 cm (50''), podpora za HDR (HLG, HDR10, HDR10+), digitalni sprejemnik DVB-T/T2/T2-HD/C/S/S2. Operacijski sistem TITAN OS, Wi-Fi povezava, kodek Dolby Digital, Dolby Atmos in DTS:X. Povezljivost: 3 × HDMI 2.1 (eARC/VRR/ALLM), 2 × USB, 1 × LAN, 1 × digitalni zvočni izhod. Philips
Razpoložljivost je treba preveriti
549,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Smart TV sprejemnik PHILIPS 50PUS8319

 Televizor 4K ambilight Želite, da vaš naslednji televizor zmore več? Ta televizor 4K UHD Ambilight odlikujejo izjemno ostra slika, vrhunski zvok Dolby Atmos in vznemirljiv Ambilight. Igranje iger postane epsko, filmi še veličastnejši, glasba pa dobi svojo svetlobno spremljavo.Potopite se v vsebine, ki so vam všeč. Televizor Ambilight.Televizorji Ambilight so edini z vgrajenimi LED-sijalkami na hrbtni strani, ki se odzivajo na predvajano vsebino in vas obdajo s svetlobo vseh barv. To je čisto drugačno doživetje: televizor je videti večji, zato se boste globlje potopili v svoje priljubljene športne dogodke, filme in videoigre.Živahno gibanje z izjemno ostrino slike.S tem LED-televizorjem Ambilight 4K (UHD) boste uživali v vsem, kar boste gledali. Philipsova tehnologija Pixel Precise Ultra HD optimizira kakovost slike in vedno prikaže izostreno sliko z bogatimi barvami in gladko tekočim gibanjem. Najboljša izkušnja gledanja je zagotovljena. Preprosto iskanje vsebin. TITAN OS.S pametno platformo televizorjev TITAN OS boste hitro in zlahka našli vsebine, ki so vam najbolj všeč. Uživate v serijah? Ogledate si jih lahko neposredno na domačem zaslonu. Če bi raje kaj novega, lahko prebrskate kategorije npr. akcijskih filmov in dram ter si preberete predloge vseh najboljših pretočnih storitev na enem mestu. Dolby Atmos za kinematografski zvok.Dolby Atmos vas bo prevzel s prostorsko razporeditvijo zvočnih učinkov okoli vas in nad vami. Ko bodo vesoljske ladje letele tik nad vašo glavo in se filmski junaki potiho priplazili za vas, se boste počutili, kot bi bili resnično sredi dogajanja. Pripravljen za igranje iger. VRR in kratka zakasnitev pri vsaki konzoli. HDMI VRR omogoča optimalen izkoristek igralne konzole, popolnoma odzivno igranje in povsem gladko grafiko. Nastavitev načina nizke zakasnitve se ob vklopu igralne konzole samodejno aktivira. Z izbranim slogom Ambilight Igranje iger bo vznemirjenje še večje. Kompakten in z glasovnimi pomočniki. Glasovnega pomočnika si lahko izberete sami! Pritisnite gumb Alexa na daljinskem upravljalniku ter z glasovnim ukazom enostavno poiščete filme in oddaje, prejmete priporočila, upravljate združljive pametne naprave za dom in še več. Televizor pa lahko upravljate tudi s pametnimi zvočniki Google. Daljinski upravljalnik iz reciklirane plastike. Okolju prijazna embalaža.Vitko stojalo televizorja Ambilight je dovolj visoko, da lahko spodaj namestite zvočni sistem soundbar in s funkcijo Ambilight v hipu ustvarite razpoloženjsko osvetlitev, ko ne gledate vsebin. Daljinski upravljalnik za TV je izdelan iz reciklirane plastike, embalaža iz recikliranega kartona s potrdilom FSC in tudi priložena gradiva so natisnjena na recikliranem papirju.
in stock
549,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Philips 50PUS8319/12 televizor. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Philips 50PUS8319/12 televizor. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8718863041369)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki