LOVI First Cup With Spout Blue 6m+ skodelica 150 ml za otroke

Cena od 8,50 € do 11,49 €
LOVI First Cup With Spout Blue 6m+ skodelica 150 ml za otroke
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

LOVI First Cup With Spout Blue 6m+ skodelica z ustnikom 150 ml

LOVI First Cup With Spout Blue 6m+ Skodelica za otroke 150 ml
Na zalogi
10,06 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

LOVI Prva skodelica z ustnikom 150 ml modra

LOVI Prva skodelica z ustnikom je popolna skodelica za učenje samostojnega pitja otroka od 6 m+. Omogoča preprosto in hitro spremembo načina pitja iz steklenice v vrček. Je praktičen in lahek, profilirani ročaji se popolnoma prilegajo majhnim otrokovim rokam. Ima izjemno mehak ustnik, profiliran kot čajna žlička, kar olajša učenje samostojnega pitja. Prehod s pitja iz plastenke na skodelico je hiter, zahvaljujoč prilagoditvi vsakega elementa skodelice potrebam majhnega otroka. Edinstvena oblika ustnika Ustnik je profiliran kot čajna žlička, zato je ta skodelica idealna za otroka, da se začne učiti samostojnega pitja, ko preneha piti po steklenički. Ekstra mehak ustnik Iz zelo tankega silikona, ki ga otrok lažje stisne in pospeši pretok napitka. Tekoča skodelica Ustnik je posebej oblikovan tako, da lahko pijača neovirano kaplja iz njega. Zato se otroku ni treba zelo truditi, da bi se naučil novih veščin in ne bo malodušen. Profilirani ročaji Prilagojeno majhnim otroškim rokam Praktična in lahka Velikost vrčka ustreza majhni moči in žeji otroka na začetku učenja samostojnega pitja. Enostavno čiščenje Ustnik je enostaven za odpiranje in skodelica nima nepotrebnih ozkih mest, tako da lahko hitro očistite vse dele. Iz varnega materiala brez BPA. Ni primeren za uporabo v sterilizatorju. Primerna je uporaba v pomivalnem stroju.
out of stock
10,69 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

LOVI prva skodelica z nastavkom za pitje, 150 ml, modra

Prva skodelica LOVI s pitnikom je popolna skodelica, s katero se otrok od 6. meseca starosti dalje uči samostojnega pitja. Omogoča enostavno in hitro zamenjavo stekleničke s skodelico. LOVI
Razpoložljivost je treba preveriti
11,49 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za LOVI First Cup With Spout Blue 6m+ skodelica 150 ml za otroke. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka LOVI First Cup With Spout Blue 6m+ skodelica 150 ml za otroke. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5901691874381)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki