Gorenje ročni sesalnik MVC72FW

Cena od 38,90 € do 43,99 €
Gorenje ročni sesalnik MVC72FW
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Gorenje akumulatorski sesalnik MVC72FW

Ročni sesalnik MVC72FW vodilnega slovenskega proizvajalca Gorenje nudi možnost sesanje v mokrem ali suhem. Sesalnik ima moč motorja 55 W ter pretok zraka 5 l/s. Gorenje
Razpoložljivost je treba preveriti
38,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Baterijski sesalnik GORENJE MVC72FW

Baterijski sesalnik GORENJE MVC72FW Funkcionalen in enostaven za uporaboRočni sesalnik MVC72FW je priročne oblike za sesanje najrazličnejših površin. Lahko ga uporabljate za mokro in suho sesanje različnih struktur. Še posebej je primeren za sesanje razlitih tekočin ali vlažnih površin. Sesalnik je brez kabla ter vrečke, tako da lahko površino posesamo hitro, brez omejitev kabla. Sesalnik ima dva nastavka.Posodo za smeti boste lahko preprosto spraznili. Samo pritisnite na zatič, odprite sesalnik ter iztresite umazanijo.
in stock
43,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Gorenje ročni sesalnik MVC72FW. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Gorenje ročni sesalnik MVC72FW. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (3838782040542)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki