Theo razvlažilnik zraka + DisiLight To-go

Cena od 249,90 € do 269,99 €
Theo razvlažilnik zraka + DisiLight To-go
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Stadler Form Theo razvlažilnik zraka

Razvlažilnik zraka Stadler Form Theo s prostornino 2,1 litra je primeren za prostore z velikostjo do 40 m² ali 100 m³. Odlikujeta ga funkcija samodejnega izklopa in tiho delovanje. V 24 urah lahko iz prostora vzame do 10 litrov vode. Stadler Form
Razpoložljivost je treba preveriti
269,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Razvlažilnik zraka STADLER FORM THEO

Razvlažilnik zraka STADLER FORM THEO Razvlažilnik zraka Theo je edinstven zaradi svoje preproste elegance in neverjetne učinkovitosti. V vlažnih prostorih se dobro počuti in iz zraka učinkovito odstrani odvečno vlago. Z vgrajenim higrometrom lahko stopnjo vlage nastavimo na 40%, 50% oziroma 60%, ali pa izberemo neprekinjeno delovanje. Theo je izjemno samostojen: s »timerjem« lahko nastavite čas delovanja v razponu od 1 do 7 ur. Ko je program razvlaževanja končan ali je zbiralnik vode poln, se samodejno izklopi. Tudi kadar je dlje časa sam doma, odvajanje vode zaradi priložene cevi ni noben problem. Poleg tega lahko Thea s priročnim ročajem brez napora dvignete in ga po potrebi prenesete iz enega prostora v drugega.Lastnosti:Razvlažilnik zrakaPriporočena velikost prostora do: 40 m2/100 m3Nastavitev stopenj delovanja: 1Volumen posode za vodo: 2,1 lAvtomatski izklop, ko je posoda za vodo polnaMožnost nastavitve željene vlažnosti na 40%, 50%, 60% (higrometer z zunanjim sezorjem) ali neprekinjeno delovanjeSamodejna DEFROST funkcijaPriložena cev za neprekinjen odvod vode1-7 h časovnikKapaciteta: do 10 l/24 ur pri 30°C / 80% vlažnostMoč (poraba električne energije): 280 W (35°C 90%RV*)Tiho delovanje: 42 dB(A)Plin: R290Dimenzije (Š x V x D): 305 x 516 x 216 mmGarancija: 2 leti* RV (relativna vlažnost)
in stock
269,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Theo razvlažilnik zraka + DisiLight To-go. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Theo razvlažilnik zraka + DisiLight To-go. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (0802322000146)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki