Spot on Beaphar No stress cat

Cena od 7,82 € do 9,04 €
Spot on Beaphar No stress cat
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Beaphar Spot On No Stress pro kočky 1,2 ml

Přípravek ke snížení stresu a zklidnění koček. Obsahuje: 3× pipetu 0,4 ml. Beaphar No Stress Spot On je vhodný pro všechna plemena a věkové kategorie koček. Snižuje stres u koček a udržuje je v klidu díky zklidňujícímu účinku extraktu kozlíku lékařského, který je obsažen v mikro kapslích. Ty fungují Beaphar
Razpoložljivost je treba preveriti
7,82 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Spot on Beaphar No stress cat

Beaphar No Stress Spot On je primeren za vse pasme in starostne kategorije mačk. Zmanjšuje stres pri mačkah in jih ohranja mirne, zahvaljujoč pomirjujočemu učinku izvlečka baldrijana v mikrokapsulah. Delujejo na principu počasnega sproščanja in dolgoročnega učinka. Uporablja se v primeru pretiranega mijavkanja ali sikanja zaradi ločitve, obiska veterinarja, med potovanjem, nevihto ali v primeru destruktivnega ali neželenega teritorialnega vedenja. Sestavine: 100% naravni izvleček baldrijana. Priporočeno odmerjanje: Vsak teden nanesite 1 pipeto neposredno na kožo med ušesi. Izvleček se aktivira v 1 uri po nanosu. Ne uporabljajte, ko so mačke bolne ali okrevajo!
out of stock
9,04 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Spot on Beaphar No stress cat. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Spot on Beaphar No stress cat. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8711231139132)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki