Pampers Fresh Clean vlažilni robčki, 4x 52 kosov

Cena od 5,60 € do 9,40 €
Pampers Fresh Clean vlažilni robčki
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Pampers Fresh Clean vlažilni robčki, 4x 52 kosov

Dodatnih 30% popusta na izbrane artikle s promo kodo BMVPED30SI. Ponudba velja do 2.6.2024 oz. do odprodaje zalog. Zahvaljujoč uravnoteženi vlage na koži pustijo občutek čistoče in pomagajo ohraniti naravno pH vrednost. Pampers
Razpoložljivost je treba preveriti
8,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Mokri robčki Fresh Clean 4x52pcs Pampers

Nežna koža vašega otroka si zasluži zanesljivo zaščito Pampers. Kristalno preizkušeni otroški čistilni robčki Pampers Sensitive so bolj nežni kot goba in voda, edinstvena pH-restavrativna formula Pampers pa pomaga tudi pri preprečevanju draženja kože z ohranjanjem naravnega pH. In ker so čistilni robčki Pampers Sensitive za dojenčke posebej zasnovani z občutkom dojenčkove kože, ne vsebujejo parfumov ali alkohola. Otroški čistilni robčki Pampers Sensitive so dermatološko preizkušeni in so primerni za uporabo že prvi dan. Vaš edinstveni dodatek si zasluži nežno čiščenje, zato so otroški robčki Pampers New Baby Sensitive mehkejši od gobic in vode, zato lahko na najbolj ljubeč način poskrbijo za kožo vašega novorojenčka. Zahvaljujoč uravnoteženi vlažnosti pustijo na koži čistejši občutek in hkrati pomagajo ohranjati naravno raven pH. Edinstvena struktura SoftGrip ™ podjetja Pampers se bo ljubeče in hitro znebila nereda. Poleg tega ima embalaža čistilnih robčkov brez vonja pokrov, ki ga je mogoče enostavno in hitro odpreti in pomaga preprečiti, da bi se robčki izsušili. Z otroškimi robčki Pampers New Baby Sensitive vam ni več treba skrbeti zaradi nereda. Prednosti in koristi: Edinstvena struktura SoftGrip podjetja Pampers Naši najmočnejši in najfinejši serviete Dermatološki testi so pokazali, da so nežni do občutljive kože Pomagajo ohranjati naravni pH kože Sestavine: Aqua, citronska kislina, hidrogenirano ricinusovo olje PEG-40, natrijev citrat, sorbitan kaprilat, ksantanska guma, natrijev benzoat, dinatrijeva EDTA, bis-PEG / PPG-16/16 PEG / PPG-16/16 dimetikon, kaprilna / kaprična Trigliceridi Opozorilo: Vse embalažne materiale hranite izven dosega otrok, da se izognete nevarnosti zadušitve in / ali zadušitve.
out of stock
9,40 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Pampers Fresh Clean vlažilni robčki. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Pampers Fresh Clean vlažilni robčki. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8001841077949)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki