Chicco marele otroški voziček Mysa

Cena 424,75 €
Chicco marele otroški voziček Mysa
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

CHICCO Športni voziček Mysa - Amber Glow

Otroški voziček Chicco Mysa prinaša celovito izkušnjo za starše in dojenčke. Njegova praktičnost v kombinaciji z vrhunskim videzom izpolnjuje vsa pričakovanja staršev glede videza vozička, hkrati pa je popoln za aktivnosti na prostem. Homologiran je od rojstva do 4 let. Zasnovan je bil za doseganje maksimalne zmogljivosti, hkrati pa je tudi najudobnejša izbira pri izbiri vozička. Otroški voziček Mysa je modernega in modnega videza z veliko praktičnostjo. Sedež, ki je homologiran od rojstva, je mogoče konfigurirati tako naprej kot nazaj in je popolnoma nastavljiv. Širok sedež, prvovrstni materiali in vzmetena kolesa dajejo otrokom vso udobje, ki ga potrebujejo, hkrati pa je to voziček, ki ne bo ostal neopažen. Homologirano od rojstva Športni voziček Mysa lahko uporabljate od rojstva do 4. leta zahvaljujoč sedežu, ki ga je mogoče popolnoma nastaviti z eno roko. Enostavno lahko spremenite smer sedeža, tako da je otrok obrnjen proti vam, ter nastavite tako ročaj kot oporo za noge. Voziček preprosto zložite z eno roko in razkrijete izjemno kompakten in lahek izdelek (samo 9 kg). Nosilnost vozička je do 22 kg. Praktična in udobna Mysa zagotavlja udobje, ki ga dojenčki potrebujejo: širok sedež s 5-točkovnim magnetnim pritrditvijo, amortizerji in krogličnimi ležaji na vseh 4 kolesih, XL razširljiva strehica z vizirjem, UV50+ in vodoodporna obdelava. Premium materiali Mysin dizajn je bil realiziran tako, da je izstopal z eleganco in slogom. Ima eloksiran barvni okvir, ki se ujema z vrhunskimi tkaninami, da vam zagotovi ikoničen videz v kombinaciji z največjimi prednostmi. Dimenzije: - razloženo (V x Š x G): 92-108 x 57 x 89 cm - zložen (V x Š x G): 62 x 56 x 38 cm - teža: 9 kg Paket vsebuje ogrinjalo in vložek Cushy Hug. Cushy Hug je popolna novost, je del otroškega vozička Mysa, pripomoček, ki je primeren tako za športni voziček kot za banjico Mysa. Razvit je v sodelovanju z zdravniki in fizioterapevti otroške bolnišnice v Italiji. Uporaba v kopalni kadi Vložek vsebuje pozicionirno podlogo za dojenčke, ki preprečuje zdrs otroka v vozičku. Je popoln dodatek k vozičku, ki dopolnjuje voziček Mysa in zagotavlja zdrav razvoj dojenčka. Uporaba vložka v kopeli pomaga vzdrževati dihalne poti v pravilnem položaju že od rojstva. Uporaba v športnem vozičku Oblika vložka je zasnovana tako, da otroku zagotavlja udobje pri hoji v vozičku, s pravilnim položajem telesa.
out of stock
424,75 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

CHICCO Športni voziček Mysa - Charming Grey

Otroški voziček Chicco Mysa prinaša celovito izkušnjo za starše in dojenčke. Njegova praktičnost v kombinaciji z vrhunskim videzom izpolnjuje vsa pričakovanja staršev glede videza vozička, hkrati pa je popoln za aktivnosti na prostem. Homologiran je od rojstva do 4. leta. Zasnovan je bil za doseganje maksimalne zmogljivosti, hkrati pa je tudi najudobnejša izbira pri izbiri vozička. Otroški voziček Mysa je modernega in modnega videza z veliko praktičnostjo. Sedež, ki je homologiran od rojstva, je mogoče konfigurirati tako naprej kot nazaj in je popolnoma nastavljiv. Širok sedež, prvovrstni materiali in vzmetena kolesa zagotavljajo otrokom vso udobje, ki ga potrebujejo, hkrati pa voziček, ki ne bo ostal neopažen. Homologirano od rojstva Športni voziček Mysa lahko uporabljate od rojstva do 4. leta zahvaljujoč sedežu, ki ga je mogoče popolnoma nastaviti z eno roko. Enostavno lahko spremenite smer sedeža, tako da je otrok obrnjen proti vam, ter nastavite tako ročaj kot oporo za noge. Voziček lahko preprosto zložite z eno roko in razkrijete izjemno kompakten in lahek izdelek (samo 9 kg). Nosilnost vozička je do 22 kg. Praktična in udobna Mysa zagotavlja udobje, ki ga dojenčki potrebujejo: širok sedež s 5-točkovnim magnetnim pritrditvijo, amortizerji in krogličnimi ležaji na vseh 4 kolesih, XL razširljiva strehica z vizirjem, UV50+ in vodoodporna obdelava. Premium materiali Mysin dizajn je bil realiziran tako, da je izstopal z eleganco in slogom. Ima anodiziran barvni okvir, ki se ujema z vrhunskimi tkaninami, da vam zagotovi ikoničen videz v kombinaciji z največjimi prednostmi. Dimenzije: - razloženo (V x Š x G): 92-108 x 57 x 89 cm - zložen (V x Š x G): 62 x 56 x 38 cm - teža: 9 kg Paket vsebuje ogrinjalo in vložek Cushy Hug. Cushy Hug je popolna novost, je del otroškega vozička Mysa, pripomoček, ki je primeren tako za športni voziček kot za banjico Mysa. Razvit je v sodelovanju z zdravniki in fizioterapevti otroške bolnišnice v Italiji. Uporaba v kopalni kadi Vložek vsebuje pozicionirno podlogo za dojenčke, ki preprečuje zdrs otroka v vozičku. Je popoln dodatek k vozičku, ki dopolnjuje voziček Mysa in zagotavlja zdrav razvoj dojenčka. Uporaba vložka v kopeli pomaga ohranjati dihalne poti v pravilnem položaju že od rojstva. Uporaba v športnem vozičku Oblika vložka je zasnovana tako, da otroku zagotavlja udobje pri hoji v vozičku, s pravilnim položajem telesa.
out of stock
424,75 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Chicco marele otroški voziček Mysa. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Chicco marele otroški voziček Mysa. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8058664163595)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki