DREAMBABY Varnostna kapica univerzalna TWIST 'N LOCK 6 kosov siva/bela

Cena od 14,49 € do 21,20 €
DREAMBABY Varnostna kapica univerzalna TWIST 'N LOCK 6 kosov siva/bela
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

DREAMBABY Varnostna kapica univerzalna TWIST 'N LOCK 6 kosov siva/bela

Večnamenska ključavnica Dreambaby twist 'n lock je popolna za vaše omare, predale, aparate, stranišča, hladilnik in drugo. Zaščitite svoje radovedne malčke pred večino nevarnosti, ki jih boste našli doma. Trak omogoča prilagajanje (7,6 do 14 cm), da se prilega poljubnim velikostim omar, predalov, aparatov, stranišč, hladilnikov in več. Samo izberite dolžino, ki jo potrebujete pred namestitvijo. Sistem dvojnega zaklepanja omogoča enostaven dostop odraslim. Namestitev je enostavna in ni potrebno vrtanje, le poskrbite, da bo površina ravna. Prav tako jih je enostavno odstraniti, uporabite vrvico ali zobno nitko in jih potegnite za ključavnico. Varnostni zapahi so izdelani iz nestrupenega materiala, ki zagotavlja večjo prilagodljivost in vzdržljivost ter zagotavlja varen dom za vašega otroka.
out of stock
14,49 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Dreambaby Univerzalna varnostna ključavnica TWIST 'N LOCK 6 kosov siva/bela

Večnamenski zaklep Dreambaby twist 'n lock je odličen za omare, predale, naprave, stranišča, hladilnike in drugo. Dreambaby
Razpoložljivost je treba preveriti
21,20 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za DREAMBABY Varnostna kapica univerzalna TWIST 'N LOCK 6 kosov siva/bela. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka DREAMBABY Varnostna kapica univerzalna TWIST 'N LOCK 6 kosov siva/bela. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (9312742414450)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki