Silk'n Dual LED Set negovalna maska LED za obraz in vrat 1 kos

Cena od 420,90 € do 499,99 €
Silk'n Dual LED Set negovalna maska LED za obraz in vrat 1 kos
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Silk'n Dual Led maska za obraz in vrat

Silk’n Dual LED Mask je nova kreacija med LED maskami, ki vam daje možnost, da hkrati negujete obraz in vrat za popoln mlajši videz. Maske, ki vsebujejo tehnologijo LED luči (rdeča, temno rdeča in modra) in tehnologijo Near-Infrared, vaši koži zagotavljajo spodbudo, ki jo potrebuje za končni rezultat proti staranju. Uživajte v enostavni in hitri dvojni seji v udobju svojega doma. Silk'n
Razpoložljivost je treba preveriti
479,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Lepotna LED maska SILK`N FNLM2PCN

Lepotna LED maska SILK`N FNLM2PCNTrojna rdeča moč za intenzivno pomlajevanje obraza in vratuMoč LED in skoraj infrardeče tehnologijeProfesionalni rezultati proti staranjuPreizkusite prednosti trojnih rdečih načinov, ki uporabljajo rdečo, temno rdečo in skoraj infrardečo LED tehnologijo za zmanjšanje gub, povečanje kolagena in izboljšanje teksture kože. Modra LED lučka, ki je priložena upravljalniku, zagotavlja bledenje rdečice, povezane z aknamii, za bolj enakomeren ton kože.4 nastavitve za visoko intenzivno delovanje proti staranjuDvojna LED maska Silk'n združuje rdečo, temno rdečo, skoraj  infrardečo in modro LED za ciljanje na različne težave s kožo. Ima tri nastavitve rdeče svetlobe, pri čemer najmočnejša nastavitev doseže globine do 830 nm, in vključuje modre LED v krmilniku za boj proti rdečici, povezani z aknami.Za drobne gubice in znake staranjaM1 - rdeča LED svetloba (630 nm), temno rdeča LED svetloba (660 nm) + bližnji infrardeči (830 nm): gladi linije, gube, obnavlja kolagen in spodbuja mikrocirkulacijo.Za suho in pusto kožoM2 – temno rdeča LED svetloba (660 nm) + bližnji infrardeči (830 nm): Za svetlejšo in bolj gladko kožo.Za mastno in občutljivo kožoM3 – rdeča LED lučka (630 nm) in temno rdeča LED lučka (660 nm): Uravnava izločanje maščobe in pomirja občutljivo kožo.Aknasta kožaM4 – modra LED-svetloba (405 nm): Pospeši bledenje rdečice, povezane z aknami, za bolj enakomeren ten kože.
in stock
499,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Silk'n Dual LED Set negovalna maska LED za obraz in vrat 1 kos. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Silk'n Dual LED Set negovalna maska LED za obraz in vrat 1 kos. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8712856071104)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki