Bosch GLM 50-27 C

Cena od 187,90 € do 251,00 €
Bosch GLM 50-27 C
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Bosch GLM 50-27 C 0601072T00

Laserski merilnik razdalj GLM 50-27 C, Laserski merilnik razdalj GLM 50-27 C je trpežno zasnovan in odporen na zahtevne razmere na delovšičih. Obenem pa omogoča hitro beleženje meritev in preprosto uporabo. Je odlična izbira za zahtevna delovišča, saj se ponaša s potrjeno zaščito IP65 in ohišjem, prilagojenim za absorbcijo tresljajev, odpornim na padce z višin do 1,5 m, tudi v primeru pristanka na betonu. Povezava Bluetooth® omogoča hiter prenos podatkov, aplikacija MeasureOn pa olajša beleženje rezultatov merjenja in pripravo dokumentacije. Merjenje še nikoli bilo preprostejše! Pametni uporabniški vmesnik s številnimi uporabnimi lastnostmi, kot sta visokokakovosten barvni zaslon in priročna funkcija pomoči, omogoča popolnoma intuitivno upravljanje. Je popoln za beleženje meritev, pripravo dokumentacije, računanje potrebnega materiala, izris tlorisov ter tudi poravnavo in nameščanje elementov, zaradi česar je odličen za arhitekte, električarje in številne druge mojstre. V primerjavi s predhodnim modelom GLM 50 C ponuja daljši čas delovanja, dodatne funkcije, kot so zvočni in vibracijski signali med merjenjem, pa še dodatno olajšajo uporabo. Zaščitna torba; Nosilni pas; 2 x baterija 1,5 V LR6 (AA)
1
197,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Laserski merilnik razdalj Bosch GLM 50-27 C

Zanesljiv in nadpovprečno trpežen laserski merilnik razdalj za hitre meritve na zahtevnih deloviščih. Popolna izbira za delo na zahtevnih delovščih zaradi zaščite pred padci z višin do 1,5 m, zaščite IP65 in gumiranega ohišja za absorbcijo tresljajev. Povezljivost Bluetooth® in aplikacija MeasureOn zagotavljata preprosto pripravo dokumentacije in prenos podatkov med delom. Intuitivni uporabniški vmesnik s številnimi novimi lastnostmi, kot sta barvni zaslon in funkcija za pomoč, dodatno olajša uporabo Prednosti izdelka Laserski merilnik razdalj GLM 50-27 C je trpežno zasnovan in odporen na zahtevne razmere na delovšičih. Obenem pa omogoča hitro beleženje meritev in preprosto uporabo. Je odlična izbira za zahtevna delovišča, saj se ponaša s potrjeno zaščito IP65 in ohišjem, prilagojenim za absorbcijo tresljajev, odpornim na padce z višin do 1,5 m, tudi v primeru pristanka na betonu. Povezava Bluetooth® omogoča hiter prenos podatkov, aplikacija MeasureOn pa olajša beleženje rezultatov merjenja in pripravo dokumentacije. Merjenje še nikoli bilo preprostejše! Pametni uporabniški vmesnik s številnimi uporabnimi lastnostmi, kot sta visokokakovosten barvni zaslon in priročna funkcija pomoči, omogoča popolnoma intuitivno upravljanje. Način in namen uporabe Je popoln za beleženje meritev, pripravo dokumentacije, računanje potrebnega materiala, izris tlorisov ter tudi poravnavo in nameščanje elementov, zaradi česar je odličen za arhitekte, električarje in številne druge mojstre. Dodatne informacije V primerjavi s predhodnim modelom GLM 50 C ponuja daljši čas delovanja, dodatne funkcije, kot so zvočni in vibracijski signali med merjenjem, pa še dodatno olajšajo uporabo. Dodatni podatki Čas merjenja < 0,5 s Merske enote m/cm/mm/ft/inch/ft-inch Laserska dioda 635 Nm, < 1 mW Merilno območje* 0,05 – 50,00 m Razred laserja 2 Merilna natančnost* ± 1,5 mm* (*ter odstopanje glede na uporabo) Merilno območje za naklon 0–360° (4 x 90°) Merilna natančnost (tipična)* ± 0,2°* (*ter odstopanje glede na uporabo) Čas merjenja, maks. 4 s Električno napajanje 2 x 1,5 V LR6 (AA) Samodejni izklop 5 min Teža, pribl.** 0,2 kg Število shranjenih vrednosti 30 Zaščita pred prahom in škropljenjem IP 65 Navoj stojala 1/4" Prenos podatkov Bluetooth™ 4.2 Low Energy Barva laserja Rdeča Merilno območje, do 50 M
Razpoložljivost je treba preveriti
207,78 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

teleometer bosch glm 50-27 c professional 50 m

teleometer bosch glm 50–27 c professional 50 m
Razpoložljivost je treba preveriti
251,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Bosch GLM 50-27 C. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Bosch GLM 50-27 C. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4059952518824)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki