LEGO® Star Wars™ 75354 Stražarska topnjača s Coruscanta™

Cena 149,99 €
LEGO® Star Wars™ 75354 Stražarska topnjača s Coruscanta™
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

LEGO® Star Wars™ 75354 Stražarska topnjača s Coruscanta™

Fani lahko prevzamejo poveljstvo na svojih nalogah Vojna zvezd: Vojna klonov s stražarsko topnjačo s Coruscanta™ iz LEGO® kock (75354). Na njej sta 2 pilotski kabini, 2 izstreljevalnika žebljičkov, 2 nastavljiva topova in ročica za 'letenje'. Zadnja loputa in drsna stranska plošča omogočata preprost dostop do prostora za vojake. Izjemna ideja za darilo Vojna zvezd™ za otroke, stare 9+. V kompletu je tudi 5 LEGO minifigur, med njimi so poveljnik Fox, kancler Palpatine™ in Padmé Amidala™, tu pa so tudi 3 laserske pištole in 2 laserski puški za akcijsko igro. Digitalna navodila Prenesi aplikacijo LEGO Builder za preprosto in ustvarjalno sestavljalsko izkušnjo. Ponuja navodila za sestavljanje korak za korakom in intuitivno orodje za povečevanje in vrtenje, ki otrokom omogoča prikaz konstrukcijskega modela med sestavljanjem, pa še veliko več. Kulske igrače za sestavljanje LEGO Group poustvarja ikonske zvezdne ladje, vozila, kraje in like iz sage Vojna zvezd od leta 1999, zato je na izbiro ogromno kompletov za ljubitelje vseh starosti.
in stock
149,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

LEGO Star Wars 75354 Coruscant Gunship

Zaščitite glavni planet Galaktične republike s tem Corusantovim topovskim čolnom. Odprite zadnjo loputo in naložite opremo. Premaknite stransko ploščo in spustite osebje na krov. Ko se poveljnik Fox in stražar Coruscanta usedeta v pilotske kabine, bo čas za odhod. Poiščite sovražnike in po potrebi aktivirajte strelce! LEGO
Razpoložljivost je treba preveriti
149,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za LEGO® Star Wars™ 75354 Stražarska topnjača s Coruscanta™. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka LEGO® Star Wars™ 75354 Stražarska topnjača s Coruscanta™. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5702017433806)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki