LEGO® NINJAGO® 71780 Kaijev ninja dirkalni avto EVO

Cena od 6,90 € do 9,99 €
LEGO® NINJAGO® 71780 Kaijev ninja dirkalni avto EVO
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

LEGO Ninjago - 71780 Kaijev ninja raider EVO

Naj oboževalci nindže uživajo v razburljivi pustolovščini s Kai's Ninja Rider EVO (71780). Ta model avtomobila LEGO® NINJAGO® ima odpirajočo se kabino in osupljiv zlat zadnji del. Če zamenjate štiri kolesa, ga lahko iz terenskega vozila spremenite v ulični dirkalnik. LEGO
Razpoložljivost je treba preveriti
9,29 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

LEGO® Ninjago® 71780 Kaijev ninja dirkalni EVO

Kaiju pomagaj spremeniti njegov superkulski ninja dirkalni avto, da bo pripravljen na vznemirljive pustolovščine v NINJAGO® Mestu! Sedi na voznikov sedež in se zapelji v terenskem vozilu z velikimi pnevmatikami in zlatim spojlerjem. Ko se boš ustavil, zamenjaj kolesa in avto nadgradi v še močnejši in hitri cestni dirkalnik, s katerim lahko res hitro voziš! Lahko Kaiju pomagaš, da doseže največjo možno hitrost in zmaga?
in stock
9,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za LEGO® NINJAGO® 71780 Kaijev ninja dirkalni avto EVO. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka LEGO® NINJAGO® 71780 Kaijev ninja dirkalni avto EVO. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5702017399676)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki