LEGO® Minecraft Zapuščen rudnik 21166

Cena od 20,99 € do 22,99 €
LEGO® Minecraft Zapuščen rudnik 21166
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

LEGO Minecraft 21166 Zapuščen dol

Pridružite se Stevu med delom v rudniku, gradnjo in izvajanjem raziskav, medtem ko poskušate preživeti nenehne napade! V jami lahko pridobivajo premog, železo in diamanti. Toda pripravite se na strašne zombije, strašne pajke in živo sluz. Ko se pojavijo, jih poskusite zvabiti, da vstopijo v jamo in iz zgornjega nadstropja izpustijo gramoz, ki bo prevzel sovražne rulje! LEGO
Razpoložljivost je treba preveriti
20,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

LEGO® Minecraft™ 21166 Opuščeni rudnik

Pridruži se Stevu, ki rudari, gradi in raziskuje – čeprav se mora ves čas braniti napadov! V votlini so premog, železo in diamant, ki jih je treba izkopati. Pripravi se na strašljivega zombija, srhljivega pajka in živo sluz. Ko se pojavijo, jih poskusi zvabiti do vhoda v votlino, nato pa na sovražne tolpe z višine spusti grušč – tresk!
in stock
22,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za LEGO® Minecraft Zapuščen rudnik 21166. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka LEGO® Minecraft Zapuščen rudnik 21166. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5702016913446)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki