LEGO® ikone 10302 Optimus Prime

Cena od 175,19 € do 179,99 €
LEGO® ikone 10302 Optimus Prime
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

LEGO Ikone 10302 Optimus Prime

Optimus Prime je vodja junaških Avtobotov. Sedaj pa tudi impresiven model LEGO® 2 v 1 za ljubitelje Transformerjev. S tem koristnim gradbenim projektom za odrasle pokažite svoje navdušenje nad svetom Transformerjev in zgradite podrobno repliko kultnega robota. LEGO
Razpoložljivost je treba preveriti
175,19 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

LEGO® ICONS™ 10302 Optimus Prime

Optimus Prime. Vodja junaških avtobotov. In zdaj impresiven model LEGO 2-v-1 za ljubitelje transformerjev. Zbudite svoje navdušenje nad svetom Transformerjev s sestavljalskim projektom za odrasle, ki vas bo navdalo z zadovoljstvom, ko boste izdelovali vse podrobnosti ikonskega modela. Skrit vsem na očehTako kakor priljubljeni original se tudi model Optimus Prime spremeni iz robota v tovornjak in spet nazaj. Zdaj lahko od blizu občudujete sklepe na modelu v načinu robota in odprete njegov prsni koš, da shranite avtobotsko voditeljsko matrico. Na robota pritrdite raketni nahrbtnik, v roke pa mu položite ionsko puško in energonsko sekiro. Med drugimi avtentičnimi dodatki sta tudi energonska kocka in dodatna pasna plošča. Dodajte mu še ploščico s podatki, da boste vsem pokazali svoje navdušenje nad transformerji. Dobrodošli na spletnih straneh, namenjenih vamIzjemni sestavljivi modeli LEGO za odrasle vam ponujajo kakovostno preživljanje časa. Ta komplet prinaša imerziven sestavljalski projekt za vas, ali pa res odlično idejo za darilo za vse zbiratelje transformerjev.
in stock
179,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za LEGO® ikone 10302 Optimus Prime. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka LEGO® ikone 10302 Optimus Prime. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5702017153209)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki