LEGO® Architecture Kip Svobode 21042

Cena od 79,90 € do 109,99 €
LEGO® Architecture Kip Svobode 21042
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

LEGO Kip svobode, Arhitecture21042

Odkrijte Kip svobode iz LEGO® Architecture, ki predstavlja popolno mešanico arhitekture in kiparstva. Postavite ga doma ali v pisarni. LEGO
Razpoložljivost je treba preveriti
80,69 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

LEGO® Architecture 21042 Kip Svobode

Iz LEGO® kock sestavi model enega najbolj znanih spomenikov na svetu s kompletom LEGO Arhitektura 21042 Kip svobode. 93 metrov visoki kip stoji v zalivu New Yorka na otoku Liberty Island in izreka dobrodošlico popotnikom z vsega sveta, ki v Združene države prihajajo po morju. Danes je ikona svobode. Postavili so ga kot francosko darilo državljanom Združenih držav in ga pred veliko množico slovesno odprli 28. oktobra 1886. Podrobno izdelani model predstavlja skladnost arhitekture in kiparstva. Podstavek je zelo natančno posnet, ima ščit in kocke za izdelavo stebrnih balkonov, izjemno lepo izdelani kip svobode pa ima bogato ogrinjalo, razbite spone, krono s sedmimi žarki, zgodovinsko ploščo in dvignjeno roko z zlato baklo. Elegantni model LEGO Arhitektura je izdelan v kombinaciji peščeno zelene in bež barve in opremljen z dekorativno napisno ploščico.
in stock
99,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za LEGO® Architecture Kip Svobode 21042. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka LEGO® Architecture Kip Svobode 21042. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5702016111859)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki