Bosch TWK3P420 kuhalnik za vodo 1,7 l

Cena od 49,00 € do 75,75 €
Bosch TWK3P420 kuhalnik za vodo 1
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

BOSCH TWK3P420 KUHALNIK ZA VODO

Kuhalnik vode Bosch TWK3P420 iz Design linije je tako estetski, kot praktični dodatek vaši kuhinji. Ponaša se z merilnikom skodelic, ki vam pomaga prihraniti energijo in čas, ter trojno varnostno zaščito: avtomatski izklop, zaščita pred pregrevanjem in izsušitvijo, avtomatski izklop, če se aparat dvigne s podstavka. Skratka Bosch TWK3P420 je brezčasen dizajn, ki ustreza vsem vašim potrebam.
Razpoložljivost je treba preveriti
49,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Grelnik vode BOSCH TWK3P420

Grelnik vode BOSCH TWK3P420Merilnik skodelic: pomaga vam prihraniti energijo in čas, tako da zavre le potrebno količino vode.Optimalno oblikovan ustnik: zasnovan za enostavno nalivanje, brez polivanja in škropljenja.Ergonomsko rokovanje: enostavno odpiranje pokrova že z enim samim dotikom gumba.Enostavno berljiva lestvica za vodo na obeh straneh: količina vode je vidna z obeh strani kuhalnika – priročno tako za levičarje kot desničarje.Trojna varnostna zaščita: avtomatski izklop, zaščita pred pregrevanjem in izsušitvijo, avtomatski izklop, če se aparat dvigne s podstavka.
in stock
51,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Bosch kuhalnik vode, nerjaveče jeklo TWK3P420 (4242005188031)

Na zalogi
60,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Boschev kuhalnik twk 3p420

Lastnosti Funkcija vzdrževanja temperature: Ne Material ohišja: Nerjaveče jeklo Odstranljiv filter: Da Zaščita praznega kotlička: Da Prostornina posode za vodo: 1,7 l Tip upravljanja: Gumbi Zab
Razpoložljivost je treba preveriti
63,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

shumee Varná konvice BOSCH TWK 3P420

Indikátor hladiny vody: Ano Vyjímatelný filtr: Ano Filtr proti usazování vodního kamene: Ano Ochrana před vyprázdněním konvice: Ano Ochrana proti přehřátí: Ano Funkce udržování teploty: Ne Barva produktu: Černá, Nerezová ocel Materiál pouzdra: Nerezová ocel Filtrování: Ano Typ ovládání: Tlačítka Vo shumee
Razpoložljivost je treba preveriti
75,75 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Bosch TWK3P420 kuhalnik za vodo 1. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Bosch TWK3P420 kuhalnik za vodo 1. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4242005188031)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki