Tetra Pond Multi Mix

Cena od 7,31 € do 9,30 €
Tetra Pond Multi Mix
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Krmilo Tetra Pond Multimix 1l

Plavajoče palice za vse okrasne ribice v ribniku. Popolna krma za ribe v ribniku. S to popolno in biološko uravnoteženo krmo boste ribe v ribniku oskrbeli z vsemi vitamini in minerali, ki jih potrebujejo. Navodila za hranjenje : hranite 2-3 krat na dan v majhnih porcijah, ki jih lahko ribe zaužijejo v nekaj minutah. Sestavine : rastlinski stranski proizvodi, žita, rastlinski izvlečki, ribe in ribji stranski proizvodi, olja in maščobe, minerali, alge. Kakovostne lastnosti : beljakovine 29%, vlaga 7%, maščobe 3,5%, grobi pepel 7%, vlaknine 2%, vitamin A 28800 IE/kg, vitamin D3 1800 IE/kg, vitamin E (alfa tokoferol) 95 mg/kg -askorbil-2-polifosfat (stabiliziran vitamin C) 137 mg/kg.
out of stock
7,31 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Tetra Pond Multi Mix 1 l

Jeden druh krmiva pro všechny nádržní živočichy. Kompletní krmivo pro rybniční ryby. Nejlepší pro smíšené zarybnění. Dává vhodnou stravu s hodnotným Gammarusem. Hodí se rovněž pro plazy a hady. Krmný návod: krmte několikrát denně po menších dávkách. Složení: obiloviny, ryby a výrobky z ryb, vedl Tetra
Razpoložljivost je treba preveriti
7,88 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Tetra Pond Multimix 1l

Ena vrsta hrane za vse živali v rezervoarju. Tetra
Razpoložljivost je treba preveriti
9,30 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Tetra Pond Multi Mix. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Tetra Pond Multi Mix. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4004218748514)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki