Climadiff CS41B1 samostojni hladilnik za vino, 41 steklenic, 2 temperaturne območje

Cena od 499,90 € do 549,90 €
Climadiff CS41B1 samostojni hladilnik za vino
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Climadiff Prostostoječa vinska vitrina CS41B1

Prostostoječa vinska vitrina Climadiff CS41B1 vam zagotavlja širok temperaturni razpon (5o do 20o C) in kapaciteto hrambe do kar 41 steklenic na 5 izvlečnih policah, ki vam omogočajo lažje rokovanje in dostop do vsebine. Hladilni sistem vitrine zagotavlja vodeno, povsem nadzorovano in nastavljivo stabilno temperaturo. Ohladite vaše najljubše steklenice vin v prestižni vitrini, ki z lego steklenic omogoča, da lažje predstavite svojo vinsko karto. Vinska vitrina ima vgrajen proti vibracijski sistem kar preprečuje oz. zmanjšuje tresljaje. Zaupajte svoja vina strokovnjakom. Prečno ležeče izvlečne police vam omogočajo ležečo hrambo steklenic in popolen pregled. Bela LED osvetlitev (z možnostjo izklopa) omogoča natančen pregled vsebine vitrine. Kapaciteta steklenic je merjena za standardne steklenice dimenzij, 0.75l. S shrambo večjih ali manjših steklenic, pločevink, se kapaciteta spremeni. Climadiff je Francoski specialist št.1 za vinske vitrine. Ustvarjen je bil v kombinaciji kakovostnih hladilnih aparatov in vinske tradicije. S strastjo, strokovnim znanjem in izkušnjam pri oblikovanju vinskih vitrin, je Climafitt danes dostopen vsem ljubiteljem vina.
preorder
499,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Climadiff Vinska vitrina CS41B1

Za 41 steklenic z enim področjem hlajenja, prostostoječa. Climadiff
Razpoložljivost je treba preveriti
499,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Climadiff Vinska vitrina CLS45B1 NEW

CLIMADIFF Vinska vitrina CLS45B1 NEW Climadiff je Francoski specialist št. 1 za vinske vitrine. Ustvarjen je bil v kombinaciji kakovostnih hladilnih aparatov in vinske tradicije. S strastjo, strokovnim znanjem in izkušnjam pri oblikovanju vinskih vitrin, je Climadiff danes dostopen vsem ljubiteljem vina. Vinska klet enojne cone CLS45B1 omogoča uživanje v 41 steklenicah, dosegljivih v vaši dnevni sobi! Vaše vino je pripeljano na idealno temperaturo za degustacijo v tej kleti s posamezno komoro, nastavljivo med 5 in 20°C. Prednosti kleti CLS45B1 Climadiffova serija CS prinaša popolnoma novo zasnovo s popolnoma steklenimi vrati, ki razkrivajo lepoto naravnih lesenih polic. Kombinacija antracitno sive barve kleti in lesa polic prinaša pravo eleganco v vaš dom. Bela LED osvetlitev vabi k opazovanju in okušanju. Stikalo vam omogoča izklop osvetlitve po želji. Moderna in praktična, postrežbna klet nudi na sprednji strani vrat upravljalno ploščo na dotik! Nastavitve \Soft Touch\ vam omogočajo konfiguracijo kleti brez odpiranja vrat. Hlad se ohranja znotraj, vaše vino pa je ohranjeno. Vinska vitrina CS41B1 ponuja dobro hlajenje ter temperaturno učinkovitost z nizko porabo energije. Dobavljena s 5 drsnimi policami iz jeklene žice in lesenimi frontami, ponuja odlično udobje uporabe in omogoča enostaven dostop do 41 steklenic, ki jih vsebuje. S kompaktno postavitvijo in višino 85,5 cm je ta model dobro optimiziral prostornino za shranjevanje.
preorder
549,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Climadiff CS41B1 samostojni hladilnik za vino. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Climadiff CS41B1 samostojni hladilnik za vino. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (3595320106435)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki