Segway Ninebot KickScooter F2 Plus E električni skiro

Cena od 559,90 € do 649,99 €
Segway Ninebot KickScooter F2 Plus E električni skiro
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Segway Ninebot KickScooter F2 Plus E električni skiro

Električni skiro Segway F2 Plus E je zasnovan do zadnje podrobnosti za sodobnega avanturista, z dosegom do 55 km z enim polnjenjem. Opremljen je z zmogljivim 800 W motorjem, ki omogoča impresivno pospeševanje in dosega hitrosti do 25 km/h. Odporen je na vodo z oceno IPX5, zato brez zadržkov premaguje deževne dni. Z maksimalno nosilnostjo 120 kg in trpežno konstrukcijo zagotavlja udobno in stabilno vožnjo. Segway
Razpoložljivost je treba preveriti
569,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Segway električni skiro F2 PLUS E

Segway električni skiro F2 PLUS E je popolna izbira za vsakodnevno vožnjo. Z dolgim ​​dosegom do 55 km in največjo močjo motorja 800 W lahko preprosto križarite po mestu in se pridružite svojim najdražjim! F2 Plus E vam ponuja vse, kar potrebujete, kot so dvojni zavorni sistem, vgrajeni indikatorji, sistem za nadzor zdrsa koles (TCS) in več.
Razpoložljivost je treba preveriti
599,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Segway Ninebot KickScooter F2 Plus E električni skiro. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Segway Ninebot KickScooter F2 Plus E električni skiro. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8720254406466)
Ocene i komentarji
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki