Canpol Easy&Natural aspirator za nos

Cena od 51,60 € do 51,82 €
Canpol Easy&Natural aspirator za nos
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Canpol babies EASY&NATURAL Električni nosni aspirator

Električni nosni aspirator EASY&NATURAL je idealen pomočnik pri negi dojenčka med prehladom. Hitro in nežno odstrani sluz iz otrokovega nosu, enostavno se polni preko USB kabla ali Power Bank. Vsebuje 2 zamenljiva nastavka za boljšo prilagoditev otroškega nosnega aspiratorja. Canpol babies
Razpoložljivost je treba preveriti
51,60 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

CANPOL BABIES Easy&Natural električni nosni aspirator

Električna prsna črpalka EASY&NATURAL je idealen pomočnik pri negi vašega dojenčka, ko je prehlajen. Hitro in nežno odstrani sluz iz otrokovega nosu, enostavno se polni preko USB kabla ali power bank-a. Vsebuje 2 zamenljiva nastavka za boljšo prilagoditev otroškega nosnega aspiratorja. Nežen do otrok in praktičen za starše – olajšal bo nego prehlajenega otroka. Učinkovito - hitro in natančno odstrani sluz iz otrokovega nosu Diskretno – tiho delovanje omogoča uporabo naprave tudi ko dojenček spi. Priročno polnjenje in brezžična uporaba - polnjenje preko USB kabla ali power bank. 3 stopnje sesalne moči – nizka, srednja in visoka glede na količino in konsistenco sluzi. 2 zamenljiva nastavka - daljši in krajši za boljšo prilagoditev dojenčkovega nosnega aspiratorja. Mehki silikon – nosni nastavki iz varnega in prožnega silikona ne dražijo občutljive otroške sluznice. Enostavno ga je čistiti - zahvaljujoč enostavni sterilizaciji silikonskih nosilnih nastavkov ter odstranljive posode za sluz in čistilne krtačke. Funkcionalna naprava - enostavna za uporabo in praktična zahvaljujoč ergonomski obliki, ki zagotavlja svobodo uporabe.
out of stock
51,82 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Canpol Easy&Natural aspirator za nos. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Canpol Easy&Natural aspirator za nos. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5901691866478)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki