Bowers & Wilkins CCM 7.3 zvočniki

Cena od 1.399,00 € do 1.999,00 €
Bowers & Wilkins CCM 7.3 zvočniki
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Bowers & Wilkins CCM 7.3 Vgradni Zvočnik

Vrhunski vgradni zvočnik WM 7.3 je avdiofilski vgradni zvočnik, ki ga sestavljajo 3 zvočne enote. Zvučnik sestavlja 150 mm bas enota, FST srednjetonec in Nautilus visokotonec (25 mm). Zaradi dobrih materialov in odličnega zvoka je to res vrhunski vgradni zvočnik.
Ni na voljo
1.399,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Bowers & Wilkins CCM 7.3 S2 vgradni zvočnik

Visokozmogljiv zvočnik za izjemno akustično zmogljivost. Njegova prefinjena konfiguracija gonilnikov je sestavljena iz 25-mm visokotonca Carbon Dome, 100 mm srednjetonske membrane Continuum Cone in 2 x 130 mm Aerofoil bas gonilnikov. Pregrada zvočnika je izdelana iz ABS-a, ojačanega s steklom, medtem ko integrirana zadnja škatla zagotavlja enostavno naknadno vgradnjo, zmanjša prenos zvoka med prostori in optimizira kakovost zvoka. Bowers & Wilkins CCM 7.3 S2 Info Sheet
Ni na voljo
1.999,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Bowers & Wilkins CCM 7.3 zvočniki. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Bowers & Wilkins CCM 7.3 zvočniki. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom.
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki