Premium zaščitno steklo Galaxy A70

Cena od 2,99 € do 5,99 €
Premium zaščitno steklo Galaxy A70
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Premium zaščitno steklo za Samsung Galaxy A70 A705

ODREZANE CENE – 15% popusta na izbrana zaščitna stekla znamke Premium s promo kodo 24MDC4SI98 (velja od 15. 4. do 28. 4. 2024 oz. do odprodaje zalog)! Premium štirislojna zaščita za zaslon telefona iz kaljenega stekla. Zaščita je primerna za telefon Samsung Galaxy A70 A705. Premium
Razpoložljivost je treba preveriti
4,89 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

PREMIUM zaščitno kaljeno steklo 9H za Samsung Galaxy A70

PREMIUM zaščitno kaljeno steklo 9H za Samsung Galaxy A70 Ponosno predstavljamo naše PREMIUM zaščitno kaljeno steklo 9H za mobilni telefon - ultimativno varnostno rešitev za vašo dragoceno napravo. Izjemno tanko, a neverjetno trpežno steklo je zasnovano tako, da nudi najvišjo stopnjo zaščite pred praskami, udarci in poškodbami, s čimer ohranja vaš mobilni telefon v brezhibnem stanju. Z našim PREMIUM zaščitnim steklom boste lahko brezskrbno uživali v uporabi svojega telefona, saj bo varno zaščiten pred vsakodnevnimi nevarnostmi. Naše PREMIUM zaščitno steklo je izdelano iz najbolj kakovostnih materialov, vključno s kaljenim steklom debeline 0,3 mm, ki zagotavlja izjemno trdnost in odpornost na udarce. S trdoto do 9H je naše steklo eno najtrpežnejših na trgu, kar pomeni, da bo vaš telefon zaščiten pred praskami, padci in drugimi poškodbami, ne da bi pri tem izgubil svojo estetsko privlačnost. Poleg izjemne trdnosti naše PREMIUM zaščitno steklo zagotavlja tudi kristalno čist pogled na vaš zaslon. Z visoko prepustnostjo svetlobe in oleofobnim premazom, ki odvrača mastne odtise in madeže, bo vaš zaslon vedno ostal jasen, brez prstnih odtisov in madežev. Namestitev našega PREMIUM zaščitnega stekla je enostavna in ne zahteva posebnih spretnosti ali orodja. Preprosto očistite zaslon vašega mobilnega telefona, nato pa natančno namestite steklo, da se popolnoma prilega. Brez mehurčkov ali motečih sledi, naše steklo bo vašemu telefonu nudilo nevidno, a močno zaščito, ki jo potrebuje. Zaščitite svoj mobilni telefon z našim PREMIUM zaščitnim kaljenim steklom 9H in si zagotovite dolgotrajno varnost in brezskrbno uporabo vaše naprave. Naročite ga še danes in ohranite svoj telefon v najboljšem možnem stanju! Kaljeno steklo iz posebej obdelanega prozornega stekla debeline 0,3 mm, ki je izboljšano za večjo zaščito pred udarci. Zaslon, prekrit z glaa, je popolnoma prozoren in brez učinka motnosti površine, ki se pogosto pojavi pri običajnih zaščitah zaslona. Material iz stekla zagotavlja udobno uporabo našega pametnega telefona.
in_stock
5,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Premium zaščitno steklo Galaxy A70. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Premium zaščitno steklo Galaxy A70. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5030745076935)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki