Bela Kovinska Stropna Svetilka s Kristali

Cena od 38,50 € do 43,04 €
Bela Kovinska Stropna Svetilka s Kristali
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Bela Kovinska Stropna Svetilka s Kristali

To je viseča svetilka s kristalnimi dekoracijami. Idealna je za domačo in komercialno uporabo. Ta viseča svetilka, ki se ponaša s starinskim videzom, bo prava paša za oči v vaših notranjih prostorih. Zahvaljujoč kombinaciji kristalov in kovinskega ogrodja, ta svetilka izgleda zelo elegantno in čudov
In stock
38,50 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Bela Kovinska Stropna Svetilka s Kristali

To je viseča svetilka s kristalnimi dekoracijami. Idealna je za domačo in komercialno uporabo. Ta viseča svetilka, ki se ponaša s starinskim videzom, bo prava paša za oči v vaših notranjih prostorih. Zahvaljujoč kombinaciji kristalov in kovinskega ogrodja, ta svetilka izgleda zelo elegantno in čudovito. Visoko kvalitetni kristalni obeski zajemajo in odbijajo svetlobo ter tako ustvarjajo veličastno igro barv. Zahvaljujoč kovinskemu okvirju, je ta viseča svetilka zelo vzdržljiva. Svetilko se lahko brez težav namesti na strop. Pošiljka vsebuje 1 visečo svetilko. Napetost: 230 V Celotna velikost: 24,8 x 34,5 cm (Φ x V) Vtičnica za žarnico: 1 x E14 Barva: Bela Material kristalov: Akril Vzdržljiv kovinski okvir Starinski videz Paket vsebuje 1 svetilko (žarnica ni vključena)
200
43,04 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Bela Kovinska Stropna Svetilka s Kristali. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Bela Kovinska Stropna Svetilka s Kristali. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom.
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki