Stadler Form Leo

Cena od 106,90 € do 129,99 €
Stadler Form Leo
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

STADLER FORM LEO ventilator

STADLER FORM LEO ventilator je eleganten in estetsko dovršen 3D ventilator z inovativnim 3D načinom nihanja zagotovi optimalno porazdelitev zraka. Zagotavlja kroženje zraka v prostoru tako navpično (od -5° do 85°) kot vodoravno in ima doseg do 8 metrov. Nihajoč razpon 3D zračnega kroženja od leve proti desni, na izbiro imate 3 različne kote. STADLER FORM LEO ventilator ima štiri nastavitve hitrosti. Ima funkcijo z 1–7-urnim časovnikom, načinom naravnega vetriča in daljinski upravljalnik z magnetnim držalom na boku naprave.
Razpoložljivost je treba preveriti
129,91 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Ventilator STADLER FORM LEO

Ventilator STADLER FORM LEOŽelite ustvariti prijetno osvežilno klimo v prostoru? Potem je Leo idealna izbira. S svojim inovativnim 3D načinom nihanja lahko v trenutku zagotovi optimalno porazdelitev zraka. Leo lahko zagotavlja kroženje zraka v prostoru tako navpično (od -5 ° do 85 °) kot vodoravno in ima doseg do 8 metrov, tako da vsi v prostoru občutijo osvežilen vetrič.Nihajoč razpon 3D zračnega kroženja od leve proti desni lahko prilagodite svojim potrebam, na izbiro imate 3 različne kote, 60 °, 90 ° ali 180 °. Leo lahko postavite na tla ali na mizo, je tudi mobilen, zavzame zelo malo prostora in je osupljivega dizajnerskega videza. Njegov praktičen ročaj za nošenje iz umetnega usnja omogoča, da ga lahko enostavno premikate in ga postavite, kjer koli je potreben. Od res tihega, nežnega vetriča do močnih sunkov vetra: Leo ima štiri nastavitve hitrosti, ki zadovoljijo potrebe prav vsakogar. Ima tudi impresivno paleto inteligentnih funkcij, vključno z 1–7-urnim časovnikom, funkcijo Natural breeze ( simulira naraven vetrič) in daljinskim upravljalnikom z magnetnim držalom na boku naprave. Leo je veliko več kot le ventilator: je idealen partner za ustvarjanje udobne in prijetne notranje klime – tako poleti kot pozimi.Lastnosti:Max.pretok zraka do: 617 m3/hDoseg vetra do 8 mNastavitev stopnje delovanja: 4Časovnik (1-7 ur)Moč (poraba električne energije): 1,5 – 18 WTiho delovanje: 27-57 dB(A)Funkcija osciliranja: 3DFunkcija Natural breezeUpravljalna plošča na dotikDaljinski upravljalnikTeža: 1,7 kgBarva: bela, konjak rjava (umetno usnje)
in stock
129,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Stadler Form Leo. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Stadler Form Leo. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (7630850300581)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki