Tecnifibre Ice Code struna za teniški lopar, 12 m, 1,25 mm, bela

Cena od 9,99 € do 12,49 €
Tecnifibre Ice Code struna za teniški lopar
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Tenis struna Tecnifibre Ice Code - set 12m

Tecnifibre je na trg poslal povsem novo struno iz naprednega Co-poliestra, ki omogoča veliko moči, dober spin potencial in odlično kontrolo v beli barvi, ki je zaščitni znak blagovne znamke Lacoste. Izredno obstojna struna, ki nudi veliko udobja in izredno obstojnost napetja..Tehnifibre Ice Code je naslednja generacija poliestrske strune, ki uporablja TERMOCORE tehnologijo, ki je inovativen proces, ki omogoča zmanjšanje vibracij.Tecnifibre Ice Code teniška struna zaradi odlične kontrole, omogoča igralcem da zaključujejo na vso moč. Med vsemi poliestrskimi strunami Tecnifibre nudi daleč največ moči, omogoča veliko rotacije in je zelo obstojna. Zaradi obstojnega materiala in manjšega trenja zgornje plasti, nudi odlične igralne lastnosti dlje časa. Uporablja TERMOCORE tehnologijo in H.C.D. proces, kar pripelje do večje moči, udobja in odličnega občutka. Debelina: 1.20, 1.25 in 1.30mm Dolžina: 12m Izredno roko prijazna struna, resnično TOP struna.
in stock
9,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Tecnifibre Ice Code struna za teniški lopar, 12 m, 1,25 mm, bela

Tecnifibre struna narejena iz Co-poliestra omogoča veliko moči, dober spin potencial in odlično kontrolo. Na voljo je v beli barvi, debeline 1,25 mm. Tecnifibre
Razpoložljivost je treba preveriti
12,49 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Tecnifibre Ice Code struna za teniški lopar. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Tecnifibre Ice Code struna za teniški lopar. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (3490150180283)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki