pametno.si

Plačilni pogoji

 • Plačilo po predračunu (avans)
Plačilo lahko izvedete na osnovi prejetega elektronskega naročila in predhodne izbire omenjene opcije. Pri plačilu obvezno navedite sklicno številko naročila.
 • Plačilo preko plačilnega sistema PayPal

Plačilo lahko izvedete tudi preko varnega plačilnega sistema PayPal.

 • Plačilo po povzetju
Pri plačilu po povzetju boste dostavni službi plačali z gotovino. Upoštevajte, da dostavna služba za tovrstno uslugo zaračunava provizijo. V kolikor vam pošiljko dostavi GLS, imate možnost plačila kar preko POS terminala z bančno kartico.
 • Veljavnost ponudbe 
Cene za izbrano blago veljajo ob nakupu in oddaje naročila preko naše spletne trgovine.

Dostava

 • Način dostave in rok dobave
Blago pošiljamo preko dostavne mreže Pošte slovenije ter GLS. Vse izdelke, ki so na zalogi odpremimo v 2-7 delovnih dneh po prejemu vašega naročila. Ob nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo.
V primeru posebnih zahtev vas prosimo, da le - te vpišete pod opombe pri naročilu.
 • Osebni prevzem
V kolikor ste izbrali "osebni prevzem" kot način dostave, lahko naročene artikle prevzamete v naši trgovini TC Motoshop na naslovu Leskoškova 12, 1000 Ljubljana.
 • Stroški pošiljanja
Stroške pošiljanja plača naročnik/prejemnik pošiljke.
 • Dostavo blaga po Sloveniji bomo zaračunali v višini 4,90 EUR ne glede na težo, količino ali vrednost vašega naročila, v kolikor boste izbrali dostavo Pošte slovenije. V kolikor boste izbrali dostavo preko GLS bo cena pošiljke do 5kg 4,50€ ter pošiljke do 20kg 6,50€.
  Ko vam dostavna služba dostavi pošiljko, ji dostavo in  blago plačate z gotovino (razen v primeru, ko ste kupnino poravnali po predračunu in torej poprej kupnino nakazali na transakcijski račun družbe). Vaš strošek je izpisan na vašem naročilu. 
  Dostavna služba in banke strankam za svojo storitev obračunajo provizijo skladno s svojim cenikom. Ti stroški niso upoštevani v cenah izdelkov in storitev trgovine "tc-motoshop.si". 
  Za višino provizije pri plačilu po predračunu, se pozanimajte pri banki, preko katere izvajate plačilo.  
 • Dostavo blaga na Hrvaško bomo zaračunali v višini 9,90 EUR v kolikor posamezni paket ne presega teže 20kg. Za pakete težje od 20kg pa velja cena dostave 14,90 EUR. Ta cena velja vse do 50kg ter za VSE ČELADE, ne glede na težo. Dostavo izvaja GLS.
 • Čas dostave
Artikli imajo dobavni rok do 7 dni. Za rok dobave artiklov, ki jih ni možno dobiti v predvidenem roku vas bomo predhodno obvestili.
Če vas ob dostavi ni doma, vam bo dostavna služba pustila pisno obvestilo o prispeli pošiljki.
 • Možnost plačila s kartico (GLS)
V kolikor vam pošiljko dostavi dostavna služba GLS, imate možnost plačila kar preko POS terminala z bančno kartico.

Lokacije

Ljubljana