Babyliss AS773E

Cena od 59,99 € do 79,10 €
Babyliss AS773E
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

BaByliss AS773E ščetka na vroč zrak

Visoko zmogljiv oblikovalec s 700 W, 50-milimetrski dvosmerno rotacijsko krtačo Hot Air Styler z najsodobnejšo napredno plazemsko ionsko tehnologijo, ki zagotavlja močno, hitro sušenje in oblikovanje z vidnim glajenjem. BaByliss
Razpoložljivost je treba preveriti
59,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Oblikovalec las BABYLISS AS773E

Oblikovalec las BABYLISS AS773EVisoko zmogljiv oblikovalec s 700 W, 50-milimetrski dvosmerno rotacijsko krtačo Hot Air Styler z najsodobnejšo napredno plazemsko ionsko tehnologijo, ki zagotavlja močno, hitro sušenje in oblikovanje z vidnim glajenjem.Lastnosti:moč 700 W50 mm vrtljiva krtača z dvosmernim vrtenjemnapredna plazemska ionska tehnologija s pozitivnimi in negativnimi ioni3 temperaturne / 2 hitrostni nastavitvigumb za mrzel zrakodstranljiv zadnji filterščetine različnih dolžin2,5 m upogljivega električnega kablazaščitni pokrov ščetin3-letna garancijaBaByliss Hydro Fusion Air Styler AS773E je vrtljiva krtača za vroč zrak s močjo 700W, ki s svojo 50mm dvosmerno vrtljivo krtačo nudi pričesko kot iz frizerskega salona. Napredna plazemska tehnologija uporablja dvojni ionski sistem za uravnoteženje vlage, ki združuje tako pozitivne kot negativne ione, ki skupaj hidrirajo lase in odpravijo naelektrenost, ko lase sušite in oblikujete. Zaradi oddajanja mešanice plazemskih negativnih in pozitivnih ionov, ki pomagajo ustvariti gladek volumen, lasje ostanejo neustavljivo mehki in sijoči z naravnim volumnom. Velika vrtljiva krtača s keramičnim sodom in izbrana mešanica mehkih ščetin za poliranje gladi in ukroti lase ter da konicam obliko za izjemno eleganten finiš. Ukrotite svoje kodreZa naravno skodrane lase, težko nadzorovane ali preprosto trmaste lase, ki nočejo narediti tega, kar želite – vrtljiva krtača z naprednim inženiringom in prvovrstno tehnologijo hitro ukroti vaše lase na enostaven način za doseganje želenega videza. Negovanje in preprečevanje pretirane vročineHydro-Fusion Hot Air Styler združuje moč fizike s obstoječim strokovnim znanjem BaBlyiss-a na področju oblikovanja las ter deluje kot negovalec las med oblikovanjem. Ionski sistem za uravnoteženje vlage, ki združuje pozitivne in negativne ione za hidracijo, negovanje in preprečevanje pretirane vročine med sušenjem.BaByliss Paris, ena najbolj znanih blagovnih znamk za oblikovanje las po vsem svetu, cenjena s strani uporabnikov in stroke, zaradi kakovosti in dolgoletne tradicije. Podjetje BaByliss Paris izdeluje pripomočke, ki jih potrebujete za ustvarjanje najnovejših trendov las, ne glede na vaš navdih.
in stock
74,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Babyliss AS773E. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Babyliss AS773E. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (3030050165340)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki