Philips Avent Classic skodelica za prve požirke, 260 ml, vijolična

Cena od 8,10 € do 14,31 €
Philips Avent Classic skodelica za prve požirke
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Steklenička Avent za prve požirke Classic 260 ml punčka

Lastnosti • Od 9 mesecev • Ne vsebuje bisfenola (0% BPA) • Material: polipropilen (PP) • mehki silikonski ustnik Barve: vijolična + roza Mehki ustnik za enostaven prehod iz stekleničke za dojenje ali pitje. Ta skodelica je odlična za otroke in starše. Mehki silikonski ustnik olajša pitje, manj delov pa poenostavi čiščenje. Lastnosti Vsebuje ventil, ki omogoča pitje brez razlitja Enostavno za pitje Skodelica je oblikovana za trden oprijem Ustnik iz finega silikona za enostavno pitje Enostavno čiščenje Ustnik iz enega kosa silikona je poenostavil sestavo skodelice Prozoren pokrov Ne teče Druge ugodnosti Vse dele skodelice lahko operete v pomivalnem stroju Ta skodelica je narejena iz materiala brez BPA Združljivo s steklenicami Philips AVENT Classic in Natural (razen steklenic). Pomembno opozorilo: ne uporabljajte za pitje gaziranih in toplih napitkov.
out of stock
9,30 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Philips Avent Classic skodelica za prve požirke, 260 ml, vijolična

Otroška skodelica s prostornino 260 ml z mehkim ustnikom omogoča enostavno pitje. Vsebuje ventil, ki omogoča pitje brez razlitja. Primerna je za otroke od 9. meseca naprej. Philips Avent
Razpoložljivost je treba preveriti
10,40 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Philips Avent Čarobna skodelica Avent 260 ml vijolična

Čarobna skodelica Avent 260 ml vijolična Philips Avent
Razpoložljivost je treba preveriti
14,31 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Philips Avent Classic skodelica za prve požirke. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Philips Avent Classic skodelica za prve požirke. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8710103667056)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki