Denon DHT-S217 soundbar

Cena od 269,00 € do 299,99 €
Denon DHT-S217 soundbar
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Denon DHT-S217 soundbar

Dolby Atmos 2.1. zvočna vrstica z Bluetoothom in vgrajenimi globokotonci spuščeni navzdol. Zvočna vrstica Denon DHT-S217 ima ozek in minimalističen dizajn z dvema zmogljivima globokotoncema, postavljenima navzdol, in avdio tehnologijo Dolby Atmos 3D, ki ustvarja izkušnjo prostorskega zvoka brez potrebe po ločenem nizkotoncu. Enostavno se poveže prek HDMI (eARC) in optičnih vhodov, glasbo pa lahko pretakate tudi neposredno iz svojih naprav prek Bluetootha. Odkrijte 3D zvok z Dolby Atmos Naj vas zvok popolnoma prevzame v popolnem vzdušju domačega kina. Izboljšajte zvok svojega televizorja Zvočnik celotnega obsega z vgrajenimi globokotonci in kristalno jasnimi dialogi. Preprosto pretakajte glasbo prek povezave Bluetooth Povežite svoj pametni telefon ali tablični računalnik prek povezave Bluetooth in pretakajte svojo najljubšo glasbo, kadar koli želite. Enostavna namestitev Preprosto povežite naprave prek HDMI (eARC) ali optičnih vhodov. 4K HDMI s povratnim zvočnim kanalom Povežite zvočno vrstico s svojim SMART TV in poslušajte glasbo iz nameščenih pretočnih aplikacij neposredno z nje.
Na voljo
269,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Zvočnik soundbar DENON DHT-S217 BKE2

3D ZVOK Z DOLBY ATMOS Denon DHT-S217 je tanek zvočniški modul z dvema zmogljivima, vgrajenima globokotoncema, usmerjenima navzdol, in zvočno tehnologijo Dolby Atmos 3D za ustvarjanje doživetja prostorskega zvoka brez ločenega nizkotonca. Hitro povežite naprave prek HDMI (eARC) in optičnih vhodov ali pretakajte glasbo prek Bluetootha.Dolby Atmos zagotavlja spektakularen, poglobljen 3D zvok za popolno kinematografsko izkušnjo. Uživajte v izboljšanem basu, kristalno čistem dialogu in obdajajočem zvoku. ZVOK CELOTNEGA OBSEGAZ dvema vgrajenima nizkotonskima zvočnikoma, dvojnimi srednjetonskimi zvočniki in visokotonskimi zvočniki boste uživali v neverjetni zvočni izkušnji filmov in TV-oddaj, ko nadgradite na Denon zvok vrhunske kakovosti.4K HDMI S POVRATNIM ZVOČNIM KANALOMPrek priloženega kabla HDMI pošljite zvok iz aplikacij za pretakanje, vgrajenih v vaš pametni televizor, v zvočno vrstico s 4K UHD HDMI (1in/1out z eARC).VEČ KOT 110 LET AVDIO INOVACIJDenon, ustanovljen leta 1910, omogoča pomembne trenutke z neusmiljenim prizadevanjem za kakovost, inovativnost in zvočno zmogljivost. Uvajamo inovacije za boljšo izkušnjo.BREZŽIČNO PRETAKANJE GLASBEPreprosto pretakajte svojo najljubšo glasbo neposredno iz svoje pametne naprave v zvočno vrstico prek povezave Bluetooth.ZVOČNI NAČINI ZA VSAKO PRILOŽNOSTS štirimi različnimi zvočnimi načini – Film, Noč, Glasba in Čisti – lahko izberete popoln način za vsako priložnost.ČISTI NAČINOdpravlja obdelavo prostorskega zvoka in druge prilagojene lastnosti za čisto poslušanje glasbePOVEZLJIVOST S PAMETNIM TELEVIZORJEMUpravljajte DHT-S217 z daljinskim upravljalnikom televizorja prek HDMI CEC 
in stock
299,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Denon DHT-S217 soundbar. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Denon DHT-S217 soundbar. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (0747192137359)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki