WEBHIDDENBRAND Ciljni športni nahrbtnik, obarvani

Cena od 30,79 € do 89,98 €
WEBHIDDENBRAND Ciljni športni nahrbtnik
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Target Ciljni športni nahrbtnik, obarvani

Barvni okraski – luksuzen nahrbtnik za prenosnike v oblikovanju znamke Target Viper . Target
Razpoložljivost je treba preveriti
30,79 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Barvni športni nahrbtnik Target

Popoln in zelo vzdržljiv športni nahrbtnik je posebej zasnovan za prenašanje prenosnikov ali tablic in njihovih dodatkov. Nahrbtnik je izdelan iz mehkega materiala in ima en glavni žep z notranjim oblazinjenjem, ločen s pregrado za prenosni računalnik. Zahvaljujoč dvema velikima stranskima zadrgama nahrbtnik omogoča zelo hiter in enostaven način pospravljanja stvari.Hrbtni del nahrbtnika je ojačan in udobno podložen. Naramnice so enako oblazinjene in nastavljive po dolžini. Nahrbtnik vsebuje tudi sprednje naramnice, primerne za nošenje rolke in oblazinjene naramnice za boke z zapenjanjem na zaponko. Za nošenje nahrbtnika poskrbi mehak ročaj. Dimenzije nahrbtnika : 50 x 30 x 21 cm. Sestava materiala : 100% poliester.
out of stock
89,31 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

TARGET Šolska torba Viper XT-01.2 Kaleidoscope 23807

Šolska torba Viper XT-01.2 Kaleidoscope 23807 Vsestranski moderni nahrbtnik Nahrbtnik Target Viper XT-01.2 z moderno obliko je primeren za šolo, prosti čas ali športne aktivnosti. Nahrbtnik je izdelan iz visoko kakovostnega vodoodpornega materiala in je dimenzij 45x30x18 cm. Na notranji strani ponuj
In stock
89,98 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za WEBHIDDENBRAND Ciljni športni nahrbtnik. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka WEBHIDDENBRAND Ciljni športni nahrbtnik. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (3838622238078)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki