Garmin Boost trenažer

Cena od 199,90 € do 249,00 €
Garmin Boost trenažer
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Tacx trenažer Boost

ZAČNITE VADITI V ZAPRTEM PROSTORUTacx Boost je priročen, cenovno ugoden in tih notranji trenažer. Z njim lahko vadite vse leto.Poženite pedale, kot se spodobi. Upor uravnavate ročno z 10 ravnmi in do moči 1050 W.Vadite, ne da bi prebudili vse člane gospodinjstva.Izjemno preprosta nastavitev. Trenažer je pripravljen z dvema potezama. Brez heca.Pravi vztrajnik zagotavlja realističen občutek vožnje.Priložena opora sprednjega kolesa olajša premikanje in pospravljanje..embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } PREPROSTA NASTAVITEVNa kolesarjenje ste pripravljeni z dvema preprostima potezama.MAJHEN, VENDAR STABILENTa notranji trenažer je majhen, saj meri samo 675 × 650 mm, kljub temu pa omogoča stabilno kolesarjenje.PREPROSTO SHRANJEVANJEVečnamensko oporo sprednjega kolesa, ki poskrbi za naraven kolesarski položaj, lahko uporabljate tudi kot ročaj za prenašanje trenažerja.MAGNETNA ZAVORAZa uporabo tega trenažerja ne potrebujete zunanjega napajanja, saj ima močno magnetno zavoro, s katero neposredno povečate upor ali ga znižate.URAVNAVANJE UPORAPreprosta ročica na krmilu omogoča uravnavanje upora z 10 ravnmi in do moči 1050 W.REALISTIČEN OBČUTEK VOŽNJEPravi vztrajnik zagotavlja realistično in enakomerno obračanje pedalov.ENAKOMERNO IN TIHO DELOVANJEZaprta enota za upor ustvarja manj hrupa in zagotavlja enakomernejše kolesarjenje.KAKO DALEČ IN KAKO HITRODodajte senzor hitrosti(na prodaj ločeno), s katerim lahko merite, kako daleč in kako hitro kolesarite, in uporabljate priljubljene programe za vadbo.Specifikacije:SplošnoMere naprave, Š x V x G675 × 650 mm (26,6 × 25,6 palca)Mere v zloženem stanju565 × 410 × 245 mm (22,2 × 16,1 × 9,7 palca)Teža8,5 kg (18,8 lb)Višina410 mm (16,1 palca)PovezljivostUpravljanjeRočica na krmilu za nastavitev upora z 10 položajiLastnosti treninga v zaprtih prostorihMagneti2 × 8 trajnih feritnih magnetovPrenosValj, 30 mmElektrično napajanjeBrez potrebe po napajanjuPrimerne osiŠirina zadnjih vilic: dirkalna kolesa 130 mm, gorska kolesa 135 mm. Na voljo so vmesniki za druge širine.Največja moč1050 WNajvečji navor17 NmNajvečja zavorna sila50 NVztrajnik1,6 kg (3,5 lb)Masni vztrajnostni moment9,2 kg (20,2 lb)V škatli:Trenažer BoosterOpora sprednjega kolesaHitro vpenjalo za cestna in gorska kolesa (5 mm)
in stock
199,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Tacx Boost trenažer

Tacx Boost je priročen in cenovno ugoden notranji trenažer. Ponaša se s tihim delovanjem, zato med intenzivno vadbo ne boste motili ostalih članov gospodinjstva. Preprosta nastavitev z dvema potezama, bo prihranila čas za vadbo. Tacx
Razpoložljivost je treba preveriti
249,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Garmin Boost trenažer. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Garmin Boost trenažer. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8714895060613)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki