JBL Partybox 310, modri/črni

Cena od 479,00 € do 679,99 €
JBL Partybox 310
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

JBL Party Box 310 - Bluetooth Zvočnik

Vaša zabava v dnevni sobi, dvorišču ali na plaži ne bo ostala neopažena z 240 W močnega JBL Pro zvoka, ki ga zagotavlja nov zvočnik PartyBox 310. In če ga želite še dodatno začiniti, samo povečajte nizke tone in uživajte v novi dimenziji svoje glasbe. Poleg tega presenetite goste z dinamičnimi svetlobnimi učinki tega zvočnika, ki sledijo ritmu glasbe.Vaša zabava bo trajala, kolikor želite, zahvaljujoč neverjetnim 18-urnim časom delovanja baterije, če pa želite, da zvočnik še vedno deluje, ga preprosto priključite in nadaljujte z zabavo. S teleskopskim ročajem in vgrajenimi gladkimi drsnimi kolesi svojo zabavo dobesedno "premaknite" z dvorišča ali terase, kamor koli želite.Zvočnik je idealen tudi za zabavo ob bazenu, saj je opremljen z vodoodpornim certifikatom IPX4, zato ni bojazni pred naključnim brizganjem. Za še močnejšo glasbeno izkušnjo povežite brezžično združljive zvočnike prek TWS (True Wireless Stereo s povezljivostjo Bluetooth do dveh zvočnikov) ali prek enega AUX izhoda na drugega.Dodatna zabava je možna z zvočnimi efekti za zabavo, ki jih vsebuje ta zvočnik. Nadzorna plošča zvočnika ima vgrajeno osvetlitev ozadja, ki se aktivira v temi, zato vam za nadzor zvočnika ni treba vklopiti baterije ali luči iz mobilnega telefona. Upravljanje je še lažje z aplikacijo PartyBox, prek katere lahko urejate zvok, svetlobne oddaje, upravljate funkcije karaoke in še več. Zvočnik je združljiv z večino stojal za zvočnike, zato ga lahko dvignete s tal za večjo vidnost in še boljši zvok (stojalo ni priloženo zvočniku). Vgrajeni način karaoke (dvojni vhodi za mikrofon in kitaro) spremeni vašo zabavo v karaoke zabavo in z vgrajenim vokalnim uglaševanjem vam ni treba biti vrhunski pevec - vaš glas bo zvenel odlično!Predvajajte svojo najljubšo glasbo iz mobilnega telefona ali katere koli druge naprave, ki podpira Bluetooth. Sestavite svoj najljubši seznam predvajanja, ga naložite na ključek USB in ga priključite na vgrajena vrata USB ter brez truda uživajte v svoji glasbi.
Ni na voljo
540,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

JBL Prenosni zvočnik PARTYBOX 310 ČRN

Bodite glasni, ponosni in pripravljeni na zabavo! Strašen zvok, blešcece luci in neverjetna moc locujejo ta zvocnik od množice. Uživajte v živahnih svetlobnih ucinkih. Zabavajte se vso noc s pomocjo baterije, ki zdrži do 18 ur. Sistem2.0Vrsta priklopa3,5 mm GamingNeBarvaCrnaVrsta ohišjaPlastika, guma, tkaninaSkupna izhodna moc240WFrekvencni razpon45Hz - 20kHz (-6 dB)Prikljucki3,5 mm AUX, USB, Bluetooth 5.1Mere (Š x V x G)325,6 x 687,7 x 367,8 mmTeža17,42 kgDodatne informacijeDo 18 ur predvajanja na baterijoGarancija v mesecih12
Razpoložljivost je treba preveriti
574,53 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

JBL Prenosni zvočnik PARTYBOX 310 ČRN - 680734 - 6925281973970

Na zalogi
579,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za JBL Partybox 310. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka JBL Partybox 310. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (6925281991141)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki