Rappa sedeča plišasta panda ECO-FRIENDLY belo-rjava, 22 cm

Cena od 11,06 € do 12,80 €
Rappa sedeča plišasta panda ECO-FRIENDLY belo-rjava
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Plišasta panda sedeča ali stoječa 22 cm EKOLOŠKO PRIJAZNA

V vaši zbirki plišastih živali ne sme manjkati čudovita plišasta panda! Ljubka panda dolžine 22 cm je izdelana iz kakovostnega pliša. Ta pliš je odlično darilo za ljubitelje ljubkih plišastih živali! Kaj pravzaprav pomeni OKOLJU PRIJAZNO? Polnilo plišaste igrače je narejeno iz recikliranih PET plastenk. Ta material je popolnoma varen, na dotik ga ni mogoče ločiti od standardnega polnila in popolnoma certificiran za varnost tudi najmanjših. Odločili smo se za zeleno pot, ki najmanj obremenjuje okolje – EKOLOŠKO PRIJAZNO pot.
out of stock
11,06 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Rappa Plišasta panda stoječa 22 cm EKOLOŠKA

Panda z očmi komaj čaka, da se naseli v vaši sobi! Ročno sešite plišaste živali Rappa so realistične in bodo navdušile tako male kot velike ljubitelje živali. Rappa
Razpoložljivost je treba preveriti
12,80 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Rappa sedeča plišasta panda ECO-FRIENDLY belo-rjava. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Rappa sedeča plišasta panda ECO-FRIENDLY belo-rjava. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8590687108035)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki