XKKO Srčka in valovi BMB 70x70 - Ocean Blue MIX (3pcs)

Cena od 13,96 € do 14,21 €
XKKO Srčka in valovi BMB 70x70 - Ocean Blue MIX (3pcs)
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

KIKKO Bambusove plenice Hearts & Waves 70x70 (3 kos) - oceansko modre

Izjemno mehka nebeljena plenica iz mešanice bambusove viskoze in bombaža, tkana v klasičnem votlem tkanju. Votla vez v povezavi z uporabljenim materialom zagotavlja izjemno mehkobo in vpojnost. Poleg tega ima plenica XKKO BMB 70x70 bistveno večjo težo (183gr./m2 v primerjavi s cca. 120 gr./m2) v primerjavi s klasično bombažno plenico, a je kljub temu lahka kot pero. Plenice XKKO BMB so higienske, ne povzročajo alergijske reakcije, bambusova viskoza je tudi antibakterijska. Specifikacija: pakiranje 3 kos sestava: 70% bambusova viskoza, 30% bombaž pranje: pri 40°C Operite plenico pred prvo uporabo. Ne uporabljajte mehčalca, saj zmanjša vpojnost izdelka.
out of stock
13,96 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

XKKO BMB Bambusova plenica Hearts&Waves 70x70 - Ocean Blue MIX (3 kosi)

Mehko in mehko kot krzno pande. Takšna je plenica XKKO BMB, katere zgodba se začne z bambusom. Bambusove plenice XKKO BMB zagotavljajo mehkobo, mehkobo in vpojnost, ki se ji ne boste želeli odreči vi in vaš dojenček. XKKO
Razpoložljivost je treba preveriti
14,21 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za XKKO Srčka in valovi BMB 70x70 - Ocean Blue MIX (3pcs). Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka XKKO Srčka in valovi BMB 70x70 - Ocean Blue MIX (3pcs). Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8594161573203)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki