T-tomi tetra plenice, 4 kosi, zeleni sloni

Cena od 13,59 € do 23,20 €
T-tomi tetra plenice
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

T-tomi tetra plenice, 4 kosi, zeleni sloni

T-tomi tekstilne plenice s potiskom zelenih slonov, komplet 4 kosov. T-tomi
Razpoložljivost je treba preveriti
13,59 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

T-TOMI Plenice iz blaga 76x76 cm, 4 kos, zeleni slončki

Visokokakovostne T-TOMI platnene plenice z modernim barvnim potiskom iz visokogramskega bombaža v kombinaciji s fino flanelo so namenjene ne le kot klasične otroške plenice, ampak tudi kot podloge za vozičke in posteljice, za previjalne podloge in druge vsestranske namene. Velika prednost je njihova uporaba tudi kot otroška brisača na izletih in izletih. Uporabljen material je zelo prijeten otroški koži, mehak, vpojen in ne bodo samo otroci cenili modernega in zanimivega potiska teh plenic. - T-TOMI platnene plenice z visoko težo bombaža - robovi iz trdnega najlona - NOVO - material 100% bombaž - fini flanelasti zaključek - velikost kvadrata 76 x 76 cm - paket vsebuje 4 kose plenic - visoka vpojnost materiala - sodoben barvni tisk Plenice izpolnjujejo zahteve, določene z odlokom MZČR št. 84/2001 Zb. o higienskih zahtevah za igrače in izdelke za otroke, mlajše od 3 let.
out of stock
17,08 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

T-tomi Plenice iz blaga 76x76 cm, 4 kosi, zeleni sloni

Visokokakovostne pleničke iz blaga T-tomi s sodobnim pisanim potiskom iz visokogramskega bombaža v kombinaciji z mehko flanelo niso namenjene le klasičnim otroškim plenicam, temveč tudi kot podloga za otroške vozičke … T-tomi
Razpoložljivost je treba preveriti
23,20 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za T-tomi tetra plenice. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka T-tomi tetra plenice. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8594166541320)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki