Teddies elektronski pikado, digitalen, 30 cm + 6 puščic

Cena od 24,40 € do 31,01 €
Teddies elektronski pikado
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Teddies Elektronska digitalna tarča 30 cm + 6 plastičnih puščic z zvokom

Elektronska digitalna tarča 30 cm + 6 plastičnih puščic z zvokom Teddies
Razpoložljivost je treba preveriti
24,40 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Teddies elektronski pikado, digitalen, 30 cm + 6 puščic

** Pikado**je zabavna in družabna igra, zato le povabite prijatelje in se zabavajte skupaj. Elektronski pikado **30 cm z zvočnimi efekti, je izdelan iz kakovostne plastike. Teddies
Razpoložljivost je treba preveriti
27,80 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Elektronska tarča digitalna 30cm + 6 puščic, plastična, na baterije z zvokom

Streljanje s puščicami v tarčo je zelo priljubljena zabava skoraj vseh fantov in mnogih deklet. V tem kompletu boste našli elektronsko tarčo premera 30 cm s 6 puščicami. LASTNOSTI IZDELKA : - LCD zaslon - Samodejni izračun rezultatov - Elektronski zvok pri zadetku v tarčo - 18 iger z več možnostmi in več stopnjami - Največ 8 igralcev - Samodejni izklop po 30 minutah po zadnji igri Razlage angleških izrazov : enkratno točkovanje = enkratno število doseženih točk dvojno točkovanje = podvojitev doseženih točk trojno število točk = trikratnik doseženih točk notranji obroč = krog okoli središča, vrednost 25 točk bull's eye = sredina, vrednost 50 točk Igralec ne sme prečkati črte razdalje 2,37 m. Obesite tarčo, kot je prikazano na zgornji sliki, na 1,73 m, igralec pa mora biti od tarče oddaljen 2,37 m. Igralci imajo tri puščice, vsako za en met v eni rundi. Točke se štejejo le za mete, pri katerih puščica ostane zataknjena v tarči. Opredelitev gumbov : NAPAJANJE - z vklopom gumba se igra prižge in zasliši se zvok vklopa GAME – izbira igre (G01-G18), ta gumb lahko uporabite tudi za izhod iz igre in vrnitev v prvotno stanje. MOŽNOST – s tem gumbom izberite vrsto igre (G01-G18) IGRALEC – izberemo število igralcev, v osnovi je nastavljeno na 2 igralca DOUBLE IN/OUT – lahko se uporablja samo za igro G02 - DOUBLE IN – ko je izbrana ta možnost, se bo igra začela šele, ko so vržene dvojne točke - DOUBLE OUT – ko je ta možnost izbrana, pomeni, da se igra lahko se konča šele, ko so vržene dvojne točke – DOUBLE IN in DOUBLE OUT – pomeni, da se bo igra začela in končala z metom dvojnih točk ZVOK - z gumbom izklopite ali vklopite zvok ODLOČI – z gumbom obnovimo oceno zadnjega meta puščice START/NASLEDNJI – začnite igro ali preklopite na naslednjega igralca Pravila za uporabo tarče : 1. Puščice mečite ohlapno, ne uporabljajte pretiranega zamaha in sile pri metanju puščic. Konice puščic in tarče trpijo zaradi nasilnega metanja. 2. Ko odstranjujete puščice, jih obrnite v smeri urinega kazalca, da se bolje izvlečejo in prihranijo točke. 3. Pazite, da ne polijete tekočine po tarči, ne uporabljajte čistil v spreju ali čistil, ki vsebujejo amoniak ali podobne močne kemikalije. Primerno od 7 let.
in stock
31,01 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Teddies elektronski pikado. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Teddies elektronski pikado. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8592190132873)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki