Electrolux vgrajena pečica EOD6P60X

Cena od 515,00 € do 529,00 €
Electrolux vgrajena pečica EOD6P60X
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Electrolux EOD6P60X vgradna pečica, steam

Z dodajanjem pare lahko doma ustvarite slastne mafine in odlične pite s pečico Electrolux EOD6P60X SteamBake. Uživate lahko v enakomerno pečenem piščancu, lazanji in ribi. Za hrustljavo skorjo in mehko notranjost z dotikom tipke. S pomočjo Electrolux sistema enakomernega pečenja toplota kroži po pečici, zaradi česar je vse zagotovo pečeno enakomerno. Vse brez potrebe po obračanju jedi. Pečica EOD6P60X se ponaša s pirolizo.
Razpoložljivost je treba preveriti
515,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Vgradna pečica Electrolux EOD6P60X

Vgradna pečica Electrolux EOD6P60X se ponaša s funkcijo SteamBake za slastne pečene jedi. SteamBake omogoča, da doma samo z dotikom tipke ustvarite rezultate kot pri peku. Vlaga omogoča, da testo povsem vzhaja, zaradi česar se ustvarijo slastne mehke sredice, medtem ko suha toplota ustvari bogato, bleščečo skorjo. Uživajte v slastnih pečenih jedeh, kot tudi pečenem piščancu in hrustljavi ribi.   Pirolitično čiščenje za trajen sijaj. Ohranjanje pečice kot nove ni težko z našo pametno funkcijo pirolitičnega čiščenja. Ta sistem samodejnega čiščenja segreje pečico do temperature, ki spremeni ostanke maščobe in druge ostanke v pepel. To pomeni, da morate dno samo obrisati. Niti enega dneva več ne boste porabili za drgnjenje.   LED prikazovalnik programske ure nastavi najboljšo temperaturo. LED-prikazovalnik predlaga pravo temperaturo glede na izbrano funkcijo pečenja, tako vam ni treba nikoli ugibati, katera temperatura je najboljša za vašo jed. Temperature lahko še vedno nastavite ročno in nastavite čase začetka in konca.   S funkcijo hitrega segrevanja prihranite čas. Funkcija hitrega segrevanja poskrbi, da je pečica pripravljena, ko ste vi. Zaradi krajšega časa predgrevanja kot pri tradicionalnem pečenju lahko proste trenutke spremenite v bolj nepozabne obroke.   Hitro in učinkovito, enakomerno pečenje. S pomočjo sistema enakomernega pečenja toplota kroži po pečici, zaradi česar je vse zagotovo pečeno enakomerno. Vse brez potrebe po obračanju jedi. Naša tehnologija pomeni, da se pečica hitreje segreje, zaradi česar prihranite čas in energijo.   Več podatkov   Podatkovna kartica izdelka
Preverite
529,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Electrolux vgrajena pečica EOD6P60X. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Electrolux vgrajena pečica EOD6P60X. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (7332543662647)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki