Electrolux vgrajena pečica EOD3H50TX

Cena od 439,00 € do 602,56 €
Electrolux vgrajena pečica EOD3H50TX
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Vgradna pečica Electrolux EOD3H50TX

Vgradna pečica Electrolux EOD3H50TX  omogoča ustvarjanje finih pekovskih izdelkov s funkcijo SteamBake. Uživajte ne le v okusnih pecivih, ampak tudi v praženih piščancih in pečenih ribah. Ni treba, da je čiščenje po kuhanju zahtevno – naša pečica se čisti s pomočjo vlage. AquaClean poskrbi za izparevanje vode na dnu pečice, para pa zmehča trdovratno maščobo in ostanke. Tako lahko preprosto dosežete naravno čistočo.   Uživajte v enakomernem kuhanju s kuhanjem na več ravneh. Dodatni grelni obroč pomeni, da lahko enakomerno kuhate na dveh nivojih. Kot nalašč za ustvarjanje simpatičnih piškotov in razkošnih pite.   Ostale prednosti vgradne pečice Electrolux EOD3H50TX: Pečica s številnimi funkcijami, kot so program za pizzo, odtaljevanje, infra pečenje, mali in veliki žar in seveda funkcija vročega zraka za pečenje na treh nivojih. Ventilator za hlajenje se vklopi samodejno, ko vklopite pečico. Ventilator hladi elektronske dele in notranjost vaše pečice. Vgrezni gumbi: Enostavni za uporabo, ko niso v uporabi pa zagotavljajo eleganten videz pečice. Več podatkov Podatkovna kartica izdelka
Preverite
439,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Electrolux EOD3H50TX vgradna pečica

Electrolux EOD3H50TX 72 litrska pečica omogoča veliko prilagodljivost, kar pomeni, da lahko pečete celo več naenkrat. Za preprost nadzor ima vrtljive gumbe in funkcijo odštevanja. Omogoča neposreden dostop do temperature in uporabnih načinov segrevanja.
Razpoložljivost je treba preveriti
449,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Vgradna pečica Electrolux EOD3H50TX

1 - 5 dni
460,72 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Vgradna pečica Electrolux EOD3H50TX, ner.jeklo - EOD3H50TX - 7332543664856

Na zalogi
602,56 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Electrolux vgrajena pečica EOD3H50TX. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Electrolux vgrajena pečica EOD3H50TX. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (7332543664856)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki