Alfa Plam 70, bela/modra/rjava

Cena od 852,99 € do 1.263,69 €
Alfa Plam 70
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Alfa Plam Peč ALFA FAVORIT 70 ECO

Dolgotrajnost in kakovost sta največji prednosti tega modela. - Jeklene kuhalne plošče, obstaja možnost odstranitve plošč v celoti in s tem omogoča lažje čiščenje.- Možno kuhanje na celotni površini plošče,- Enakomerno pečenje v pečici,- Specialni ključ za odpiranje požarnih vrat v primeru pregrevanja ročaja,- Kurišče je obloženo z zamenljivimi šamotnimi ploščami, ki kopičijo toploto in povečajo zgorevalno temperaturo,- Regulator dovoda primarnega zraka na vratih pepela,- Regulator za oskrbo sekundarnega zraka na notranji strani vrat kurišča,- Sekundarna oskrba z zrakom zagotavlja čistejše izgorevanje (Izgorevanje starih, nepopolnih produktov izgorevanja),- dva položaja vrat pečice:1. Vrata pečice odprta - večja distribucija toplote za ogrevanje prostora,2. Vrata pečice zaprta - manjša distribucija toplote za ogrevanje prostora,- Rezervoar za gorivo se nahaja v spodnjem delu štedilnika - enostavno ga je zagnati,- Dva položaja rešetke za upravljanje štedilnika tako poleti kot pozimi,- Več priključkov za dimnik: stranski, zgoraj in na hrbtni strani.- Odprtina za čiščenje notranjosti peči. Vključen pokrov štedilnika. V času, ko prebivalstvo Zemlje doseže 8 milijard prebivalcev, ni več dovolj, da kupimo izdelek za osebne potrebe, ampak mora vsak izmed nas začeti razmišljati o izdelkih, ki jih uporablja, v smislu njihovega vpliva na okolje. V skladu s tem je Eco Design standardni, a hkrati tudi celovit pristop, po katerem izdelki in storitve v svojem življenjskem ciklusu izpolnjujejo zahteve varstva okolja. Primarni cilj tega pristopa je zmanjšati negativne vplive na okolje med proizvodnjo, izkoriščanjem in odstranjevanjem izdelkov. Eco Design se v pisnih pravilih pojavlja v evropskih predpisih od leta 2002, od letos pa velja tudi za kotle na trda goriva in pelete. Da bi izdelek ustrezal konceptu Eco Design, je treba v vseh fazah proizvodnega procesa in uporabe izdelka upoštevati okoljska merila: 1. Nabava surovin2. Proizvodnja3. Pakiranje in distribucija4. Uporaba5. Odpis in recikliranjetega lahko sklepa, da pristop ekološkega oblikovanja vključuje vse udeležence v procesu proizvodnje in uporabe izdelka ali storitve, vključno s prodajalci in končnimi potrošniki.
preorder
852,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Alfa Plam Peč ALFA DOMINANT 70 ECO

Multifunkcionalni štedilnik vrhunske kakovosti in oblike predstavlja nevsakdanji spoj tradicionalnih in modernih estetskih elementov in vsaki pripravljeni jedi daje edinstven okus. Ima šamotno kurišče in kovinsko zunanjost. Plošče za kuhanje je možno odstraniti za lažje čiščenje peči in plošč. Samo pečenje je možno po celotni površini gorilnika, kot tudi v sami peči. Možna je vgradnja keramične grelne plošče. Peč Dominant 70 ima dvojna stekla, ki odpirajo pogled na plamen in je sestavljena iz trdnih toplotno odpornih plošč, ki kopičijo toploto in povečujejo temperaturo. Regulator primarnega zraka je na vratih pepela. Povezava z dimnikom je možna z vrha, zadaj in ob strani. Termostat je vgrajen. Štedilnik je sestavljen iz dvoje vratc: ena za kurišče, ena za odstranjevanje posode s pepelom, pečice in predala. Na vrhnji strani ima izdelano odprtino s pokrovom. Vključen pokrov štedilnika. V času, ko prebivalstvo Zemlje doseže 8 milijard prebivalcev, ni več dovolj, da kupimo izdelek za osebne potrebe, ampak mora vsak izmed nas začeti razmišljati o izdelkih, ki jih uporablja, v smislu njihovega vpliva na okolje. V skladu s tem je Eco Design standardni, a hkrati tudi celovit pristop, po katerem izdelki in storitve v svojem življenjskem ciklusu izpolnjujejo zahteve varstva okolja. Primarni cilj tega pristopa je zmanjšati negativne vplive na okolje med proizvodnjo, izkoriščanjem in odstranjevanjem izdelkov. Eco Design se v pisnih pravilih pojavlja v evropskih predpisih od leta 2002, od letos pa velja tudi za kotle na trda goriva in pelete. Da bi izdelek ustrezal konceptu Eco Design, je treba v vseh fazah proizvodnega procesa in uporabe izdelka upoštevati okoljska merila: 1. Nabava surovin2. Proizvodnja3. Pakiranje in distribucija4. Uporaba5. Odpis in recikliranjetega lahko sklepa, da pristop ekološkega oblikovanja vključuje vse udeležence v procesu proizvodnje in uporabe izdelka ali storitve, vključno s prodajalci in končnimi potrošniki.
preorder
884,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Alfa Plam štedilnik na drva Dominant 70 ECO*B-L*CE, za TP, bela, levi H-B ø 120 mm, 6 kW, (5140112)

Štedilnik na drva Dominant 70 ECOB-LCE, za TP, bela, levi H-B ø 120 mm, 6 kW, (5140112), znamke Allfa Plam. Zasnovana za trdna goriva. Izstopa s steklenim kaminom. Moč peči je 6 kW, učinkovitost zgorevanja 79 %. Alfa Plam
Razpoložljivost je treba preveriti
1.263,69 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Alfa Plam 70. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Alfa Plam 70. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8606009930014)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki