ZOPA otroški voziček Move, modra/siva/srebrna/temno siva/črna, Trio set

od 109,20 € do 300,56 €
ZOPA otroški voziček Move
ZOPA globoko telo za športni voziček Move, Rocky Grey ZOPA globoko telo za športni voziček Move, Rocky Grey Podaljšanje strehe z možnostjo prezračevanja, kakovostna vzmetnica iz pene in velik prostor globokega telesa Zopa Move bodo dojenčkom zagotovili maksimalno udobje med krajšimi in daljšimi potovanji. Združljiv je s podvozjem vozička Zopa Move. lastnosti Notranje mere 75cm x 31cm Podaljšanje strehe Prezračevanje na strehi Ročaj za prenašanje Kakovostna vzmetnica iz pene Noge na spodnjem delu telesa, ki preprečujejo umazanijo ob namestitvi Tudi najmanjši dojenčki se morajo počutiti kot v bombažu. Za to bo poskrbelo globoko telo Zopa Move. Predelana je do najmanjših podrobnosti. Dojenček leži na kakovostni vzmetnici iz pene. Pred neugodnimi vremenskimi vplivi jo varuje raztegljiva streha z možnostjo prezračevanja. Starši bodo cenili praktične pripomočke, kot so ročaj za nošenje ali noge na dnu telesa, ki preprečujejo umazanijo.
out of stock
109,20 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
ZOPA Globoko ohišje za športni voziček Move, srebrno siva ZOPA Globoko ohišje za športni voziček Move, srebrno siva Podaljšanje strehe z možnostjo prezračevanja, kakovostna vzmetnica iz pene in velik prostor globokega telesa Zopa Move bodo dojenčkom zagotovili maksimalno udobje med krajšimi in daljšimi potovanji. Združljiv je s podvozjem vozička Zopa Move. lastnosti Notranje mere 75cm x 31cm Podaljšanje strehe Prezračevanje na strehi Ročaj za prenašanje Kakovostna vzmetnica iz pene Noge na spodnjem delu telesa, ki preprečujejo umazanijo ob namestitvi Tudi najmanjši dojenčki se morajo počutiti kot v bombažu. Za to bo poskrbelo globoko telo Zopa Move. Predelana je do najmanjših podrobnosti. Dojenček leži na kakovostni vzmetnici iz pene. Pred neugodnimi vremenskimi vplivi jo varuje raztegljiva streha z možnostjo prezračevanja. Starši bodo cenili praktične pripomočke, kot so ročaj za nošenje ali noge na dnu telesa, ki preprečujejo umazanijo.
out of stock
109,20 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
Globoko ohišje za voziček Move, nebesno modra Vaš angel bo v najboljših rokah Tudi najmanjši dojenčki se morajo počutiti kot v bombažu. In globoko telo Zopa Move jim bo zagotovilo največje udobje med krajšimi in daljšimi potovanji. Kopalna kad ni le elegantna in dodelana do najmanjših podrobnosti, ampak predvsem popolnoma udobna in funkcionalna. Otrok bo v njem lahko plaval na visokokakovostni vzmetnici iz pene, raztegljiva streha z možnostjo prezračevanja pa ga bo popolnoma zaščitila pred vremenskimi neprilikami. Starši bodo zagotovo cenili nekaj praktičnih pripomočkov v košarici. Eden izmed njih je na primer ročaj v strehi pladnja, ki je prekrit s prijetnim eko usnjem - ki služi za udobnejše nošenje košare. Pri zloženju in prevozu vozička bodo njegovo uporabo olajšale tudi praktične noge, ki bodo preprečile njegovo umazanost. Pladenj je združljiv s podvozjem vozička Zopa Move in skupaj z njim so pričarali luksuzni voziček za vašega novega člana v družini. S to privlačno kopeljo boste seveda prejeli tudi dežni plašč in originalno barvno stojalo za noge. Prednosti globokega telesa v kocki • Za otroke od rojstva do 9 kg • Prostorno telo v privlačnih modnih barvah • Kakovostna vzmetnica iz pene • Podaljšanje prezračevalne strehe • V paketu sta tudi dežni plašč in originalna vezalka • Praktičen ročaj za udobno nošenje • Ročaj je prekrit s prijetnim eko usnjem • Majhna stopala na dnu telesa preprečujejo, da bi se umazala • Notranje mere: 75 × 31 cm
out of stock
109,20 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
ZOPA Deep body za športni voziček Move, Night Black ZOPA Deep body za športni voziček Move, Night Black Podaljšanje strehe z možnostjo prezračevanja, kakovostna vzmetnica iz pene in velik prostor globokega telesa Zopa Move bodo dojenčkom zagotovili maksimalno udobje med krajšimi in daljšimi potovanji. Združljiv je s podvozjem vozička Zopa Move. lastnosti Notranje mere 75cm x 31cm Podaljšanje strehe Prezračevanje na strehi Ročaj za prenašanje Kakovostna vzmetnica iz pene Noge na spodnjem delu telesa, ki preprečujejo umazanijo ob namestitvi Tudi najmanjši dojenčki se morajo počutiti kot v bombažu. Za to bo poskrbelo globoko telo Zopa Move. Predelana je do najmanjših podrobnosti. Dojenček leži na kakovostni vzmetnici iz pene. Pred neugodnimi vremenskimi vplivi jo varuje raztegljiva streha z možnostjo prezračevanja. Starši bodo cenili praktične pripomočke, kot so ročaj za nošenje ali noge na dnu telesa, ki preprečujejo umazanijo.
out of stock
109,20 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
Voziček Zopa Move, Rocky Grey / Black Voziček Zopa Move, Rocky Grey / Black Podaljšana streha z zračenjem, vzmetenimi kolesi in kompaktnimi dimenzijami bo otroški voziček Zopa Move nepogrešljiv član vaše družine. Otroci se bodo počutili čim bolj udobno, zahvaljujoč prostornim športnim sedežem, ki jih je mogoče obrniti v ali proti smeri vožnje. Starši bodo cenili enostavno zlaganje, enostavno rokovanje in sodoben dizajn. Namenjen je otrokom do 15 kg. Voziček se prodaja v športni različici. Globino telesa lahko kupite ločeno. lastnosti Zasnovan za otroke do 15 kg Prostorna športna sedežna garnitura z možnostjo vožnje v smeri in proti njej Namestitev naslonjala na celotno posteljo Praktičen žep na hrbtni strani naslona Namestitev naslona za noge Podaljšanje strehe z prezračevanjem Po višini nastavljiv ročaj Prostoren nakupovalni voziček Vzmetna gumijasta kolesa, spredaj z zaporo s premerom 18 cm, zadaj 24,5 cm centralna zavora Podvozje je mogoče zložiti s športnimi sedeži v smeri in nasprotni smeri vožnje Zelo kompaktne dimenzije lahko v zloženem stanju uporabite tudi v majhnih avtomobilih Teža vozička 10 Kg Otroški voziček Zopa Move je bil zasnovan tako, da lahko ustreza vsem zahtevam staršev in otrok. Vrtljiva športna vadba daje otrokom možnost raziskovanja sveta ali ohranjanja stikov s starši. Nastavljiv naslon za hrbet, ki ga je mogoče postaviti na celotno ležišče, in nastavljiv naslon za noge zagotavljata udoben počitek. Razširljiva streha z možnostjo prezračevanja bo poskrbela za mir med počitkom in tudi zaščito pred slabim vremenom. Zopa Move je pripravljen tudi za zahtevnejše terene. Z velikimi gumijastimi kolesi se zmore. Poleg tega lahko sprednja kolesa zaklenete. Starši bodo cenili možnost nastavitve višine ročaja. Narejen je iz eko usnja in poudarja splošno sodobno zasnovo vozička. Voziček bo odličen pomočnik na cesti, saj je zelo kompakten. Z adapterjem je združljiv z avtosedeži Zopa, Kiddy, Cybex, Maxi Nekaj, Recaro, Besafe. Del športnih vozičkov je dežni plašč in noga. Adapterje za globoko karoserijo in avtosedež lahko kupite ločeno.
out of stock
270,40 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
Zopa Move voziček Move, Night Black / Black Zopa Move voziček Move, Night Black / Black Podaljšana streha z zračenjem, vzmetenimi kolesi in kompaktnimi dimenzijami bo otroški voziček Zopa Move nepogrešljiv član vaše družine. Otroci se bodo počutili čim bolj udobno, zahvaljujoč prostornim športnim sedežem, ki jih je mogoče obrniti v ali proti smeri vožnje. Starši bodo cenili enostavno zlaganje, enostavno rokovanje in sodoben dizajn. Namenjen je otrokom do 15 kg. Voziček se prodaja v športni različici. Globino telesa lahko kupite ločeno. lastnosti Zasnovan za otroke do 15 kg Prostorna športna sedežna garnitura z možnostjo vožnje v smeri in proti njej Namestitev naslonjala na celotno posteljo Praktičen žep na hrbtni strani naslona Namestitev naslona za noge Podaljšanje strehe z prezračevanjem Po višini nastavljiv ročaj Prostoren nakupovalni voziček Vzmetna gumijasta kolesa, spredaj z zaporo s premerom 18 cm, zadaj 24,5 cm centralna zavora Podvozje je mogoče zložiti s športnimi sedeži v smeri in nasprotni smeri vožnje Zelo kompaktne dimenzije lahko v zloženem stanju uporabite tudi v majhnih avtomobilih Teža vozička 10 Kg Otroški voziček Zopa Move je bil zasnovan tako, da lahko ustreza vsem zahtevam staršev in otrok. Vrtljiva športna vadba daje otrokom možnost raziskovanja sveta ali ohranjanja stikov s starši. Nastavljiv naslon za hrbet, ki ga je mogoče postaviti na celotno ležišče, in nastavljiv naslon za noge zagotavljata udoben počitek. Razširljiva streha z možnostjo prezračevanja bo poskrbela za mir med počitkom in tudi zaščito pred slabim vremenom. Zopa Move je pripravljen tudi za zahtevnejše terene. Z velikimi gumijastimi kolesi se zmore. Poleg tega lahko sprednja kolesa zaklenete. Starši bodo cenili možnost nastavitve višine ročaja. Narejen je iz eko usnja in poudarja splošno sodobno zasnovo vozička. Voziček bo odličen pomočnik na cesti, saj je zelo kompakten. Z adapterjem je združljiv z avtosedeži Zopa, Kiddy, Cybex, Maxi Nekaj, Recaro, Besafe. Del športnih vozičkov je dežni plašč in noga. Adapterje za globoko karoserijo in avtosedež lahko kupite ločeno.
out of stock
270,40 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
Voziček Zopa Move, srebrno siv / srebrn Voziček Zopa Move, srebrno siv / srebrn Podaljšana streha z zračenjem, vzmetenimi kolesi in kompaktnimi dimenzijami bo otroški voziček Zopa Move nepogrešljiv član vaše družine. Otroci se bodo počutili čim bolj udobno, zahvaljujoč prostornim športnim sedežem, ki jih je mogoče obrniti v ali proti smeri vožnje. Starši bodo cenili enostavno zlaganje, enostavno rokovanje in sodoben dizajn. Namenjen je otrokom do 15 kg. Voziček se prodaja v športni različici. Globino telesa lahko kupite ločeno. lastnosti Zasnovan za otroke do 15 kg Prostorna športna sedežna garnitura z možnostjo vožnje v smeri in proti njej Namestitev naslonjala na celotno posteljo Praktičen žep na hrbtni strani naslona Namestitev naslona za noge Podaljšanje strehe z prezračevanjem Po višini nastavljiv ročaj Prostoren nakupovalni voziček Vzmetna gumijasta kolesa, spredaj z zaporo s premerom 18 cm, zadaj 24,5 cm centralna zavora Podvozje je mogoče zložiti s športnimi sedeži v smeri in nasprotni smeri vožnje Zelo kompaktne dimenzije lahko v zloženem stanju uporabite tudi v majhnih avtomobilih Teža vozička 10 Kg Otroški voziček Zopa Move je bil zasnovan tako, da lahko ustreza vsem zahtevam staršev in otrok. Vrtljiva športna vadba daje otrokom možnost raziskovanja sveta ali ohranjanja stikov s starši. Nastavljiv naslon za hrbet, ki ga je mogoče postaviti na celotno ležišče, in nastavljiv naslon za noge zagotavljata udoben počitek. Razširljiva streha z možnostjo prezračevanja bo poskrbela za mir med počitkom in tudi zaščito pred slabim vremenom. Zopa Move je pripravljen tudi za zahtevnejše terene. Z velikimi gumijastimi kolesi se zmore. Poleg tega lahko sprednja kolesa zaklenete. Starši bodo cenili možnost nastavitve višine ročaja. Narejen je iz eko usnja in poudarja splošno sodobno zasnovo vozička. Voziček bo odličen pomočnik na cesti, saj je zelo kompakten. Z adapterjem je združljiv z avtosedeži Zopa, Kiddy, Cybex, Maxi Nekaj, Recaro, Besafe. Del športnih vozičkov je dežni plašč in noga. Adapterje za globoko karoserijo in avtosedež lahko kupite ločeno.
out of stock
270,40 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
Otroški voziček Zopa Move, nočna črna / srebrna Zopa Move voziček Move, Night Black / Silver Podaljšana streha z zračenjem, vzmetenimi kolesi in kompaktnimi dimenzijami bo otroški voziček Zopa Move nepogrešljiv član vaše družine. Otroci se bodo počutili čim bolj udobno, zahvaljujoč prostornim športnim sedežem, ki jih je mogoče obrniti v ali proti smeri vožnje. Starši bodo cenili enostavno zlaganje, enostavno rokovanje in sodoben dizajn. Namenjen je otrokom do 15 kg. Voziček se prodaja v športni različici. Globino telesa lahko kupite ločeno. lastnosti Zasnovan za otroke do 15 kg Prostorna športna sedežna garnitura z možnostjo vožnje v smeri in proti njej Namestitev naslonjala na celotno posteljo Praktičen žep na hrbtni strani naslona Namestitev naslona za noge Podaljšanje strehe z prezračevanjem Po višini nastavljiv ročaj Prostoren nakupovalni voziček Vzmetna gumijasta kolesa, spredaj z zaporo s premerom 18 cm, zadaj 24,5 cm centralna zavora Podvozje je mogoče zložiti s športnimi sedeži v smeri in nasprotni smeri vožnje Zelo kompaktne dimenzije lahko v zloženem stanju uporabite tudi v majhnih avtomobilih Teža vozička 10 Kg Otroški voziček Zopa Move je bil zasnovan tako, da lahko ustreza vsem zahtevam staršev in otrok. Vrtljiva športna vadba daje otrokom možnost raziskovanja sveta ali ohranjanja stikov s starši. Nastavljiv naslon za hrbet, ki ga je mogoče postaviti na celotno ležišče, in nastavljiv naslon za noge zagotavljata udoben počitek. Razširljiva streha z možnostjo prezračevanja bo poskrbela za mir med počitkom in tudi zaščito pred slabim vremenom. Zopa Move je pripravljen tudi za zahtevnejše terene. Z velikimi gumijastimi kolesi se zmore. Poleg tega lahko sprednja kolesa zaklenete. Starši bodo cenili možnost nastavitve višine ročaja. Narejen je iz eko usnja in poudarja splošno sodobno zasnovo vozička. Voziček bo odličen pomočnik na cesti, saj je zelo kompakten. Z adapterjem je združljiv z avtosedeži Zopa, Kiddy, Cybex, Maxi Nekaj, Recaro, Besafe. Del športnih vozičkov je dežni plašč in noga. Adapterje za globoko karoserijo in avtosedež lahko kupite ločeno .
out of stock
270,40 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
Voziček Zopa Move, srebrno siv / črn Voziček Zopa Move, srebrno siv / črn Podaljšanje nadstreška z zračenjem, vzmetenimi kolesi in kompaktnimi dimenzijami naredi voziček Zopa Move nepogrešljiv član vaše družine. Otroci se bodo počutili čim bolj udobno, zahvaljujoč prostornim športnim sedežem, ki jih je mogoče obrniti v ali proti smeri vožnje. Starši bodo cenili enostavno zlaganje, enostavno rokovanje in sodoben dizajn. Zasnovan je za otroke do 15 kg. Voziček se prodaja v športni različici. Globino telesa lahko kupite ločeno. lastnosti Zasnovan za otroke do 15 kg Prostorna športna sedežna garnitura z možnostjo vožnje v smeri in proti njej Namestitev naslonjala na celotno posteljo Praktičen žep na hrbtni strani naslona Namestitev naslona za noge Podaljšanje strehe z prezračevanjem Po višini nastavljiv ročaj Prostoren nakupovalni voziček Vzmetna gumijasta kolesa, spredaj z zaporo s premerom 18 cm, zadaj 24,5 cm centralna zavora Podvozje je mogoče zložiti s športnimi sedeži v smeri in nasprotni smeri vožnje Zelo kompaktne dimenzije lahko v zloženem stanju uporabite tudi v majhnih avtomobilih Teža vozička 10 Kg Otroški voziček Zopa Move je bil zasnovan tako, da lahko ustreza vsem zahtevam staršev in otrok. Vrtljiva športna vadba otrokom omogoča izbiro raziskovanja sveta ali ohranjanja stikov s starši. Nastavljiv naslon za hrbet, ki ga je mogoče postaviti na celotno ležišče, in nastavljiv naslon za noge zagotavljata udoben počitek. Raztegljiva streha z možnostjo prezračevanja bo poskrbela za mir med počitkom in tudi zaščito pred slabim vremenom. Zopa Move je pripravljen tudi za zahtevnejše terene. To lahko stori zahvaljujoč velikim gumijastim kolesom. Poleg tega lahko sprednja kolesa zaklenete. Starši bodo cenili možnost nastavitve višine ročaja. Narejen je iz eko usnja in poudarja splošno sodobno zasnovo vozička. Voziček bo odličen pomočnik na cesti, saj je zelo kompakten. Z adapterjem je združljiv z avtosedeži Zopa, Kiddy, Cybex, Maxi Nekaj, Recaro, Besafe. Športni voziček vključuje dežni plašč in podstavek za noge. Adapterje za globoko karoserijo in avtosedež lahko kupite ločeno.
out of stock
270,40 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
Voziček Zopa Move, Rocky Grey / Silver Voziček Zopa Move, Rocky Grey / Silver Podaljšanje nadstreška z zračenjem, vzmetenimi kolesi in kompaktnimi dimenzijami naredi voziček Zopa Move nepogrešljiv član vaše družine. Otroci se bodo počutili čim bolj udobno, zahvaljujoč prostornim športnim sedežem, ki jih je mogoče obrniti v ali proti smeri vožnje. Starši bodo cenili enostavno zlaganje, enostavno rokovanje in sodoben dizajn. Zasnovan je za otroke do 15 kg. Voziček se prodaja v športni različici. Globino telesa lahko kupite ločeno. lastnosti Zasnovan za otroke do 15 kg Prostorna športna sedežna garnitura z možnostjo vožnje v smeri in proti njej Namestitev naslonjala na celotno posteljo Praktičen žep na hrbtni strani naslona Namestitev naslona za noge Podaljšanje strehe z prezračevanjem Po višini nastavljiv ročaj Prostoren nakupovalni voziček Vzmetna gumijasta kolesa, spredaj z zaporo s premerom 18 cm, zadaj 24,5 cm centralna zavora Podvozje je mogoče zložiti s športnimi sedeži v smeri in nasprotni smeri vožnje Zelo kompaktne dimenzije lahko v zloženem stanju uporabite tudi v majhnih avtomobilih Teža vozička 10 Kg Otroški voziček Zopa Move je bil zasnovan tako, da lahko ustreza vsem zahtevam staršev in otrok. Vrtljiva športna vadba otrokom omogoča izbiro raziskovanja sveta ali ohranjanja stikov s starši. Nastavljiv naslon za hrbet, ki ga je mogoče postaviti na celotno ležišče, in nastavljiv naslon za noge zagotavljata udoben počitek. Raztegljiva streha z možnostjo prezračevanja bo poskrbela za mir med počitkom in tudi zaščito pred slabim vremenom. Zopa Move je pripravljen tudi za zahtevnejše terene. To lahko stori zahvaljujoč velikim gumijastim kolesom. Poleg tega lahko sprednja kolesa zaklenete. Starši bodo cenili možnost nastavitve višine ročaja. Narejen je iz eko usnja in poudarja splošno sodobno zasnovo vozička. Voziček bo odličen pomočnik na cesti, saj je zelo kompakten. Z adapterjem je združljiv z avtosedeži Zopa, Kiddy, Cybex, Maxi Nekaj, Recaro, Besafe. Športni voziček vključuje dežni plašč in podstavek za noge. Adapterje za globoko karoserijo in avtosedež lahko kupite ločeno.
out of stock
270,40 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
Move voziček, železno siva / črna Preverjena kakovost v še vedno privlačni jakni Voziček Zopa Move, ki je zelo priljubljen pri starših, ne zaostaja za trenutnimi modnimi trendi. Zahvaljujoč privlačnemu videzu ne bo le neizogiben spremljevalec v mestu, temveč bo s svojimi preverjenimi funkcijami tudi zanesljiv partner na potovanjih in izletih v naravo. S plemenitostjo in resničnim zagonom v akcijo! Poleg svojega elegantnega videza se boste v voziček Zopa Move zaljubili zaradi njegove pametne okretnosti, kompaktnih dimenzij in enostavnega zlaganja. V trgovini lahko obvladate oprijem med policami ali premagate zahtevnejši teren po zaslugi kakovostnega vzmetenja in velikih gumijastih platišč, ki so oblikovana z modno belo črto. Poleg tega je za lažjo vožnjo po robustnih površinah prednja kolesa mogoče enostavno zakleniti. Potovalne izkušnje udobno in z vso zabavo! Vaša čudovita potovanja bodo zagotovo nepozabna! Glede na potrebe otroka boste imeli možnost izbire zaradi vrtljivega športnega sedeža - ali bo otrok odkril svet ali ostal v stiku z vami. Vsakokrat prostorna športna sedežna garnitura zagotavlja obilo udobja in prijeten počitek. Njeno naslonjalo, kot tudi naslon za noge, lahko nastavite v 3 položaje, dokler popolnoma ne leži. Raztegljiva streha, na kateri sta nameščeni 2 zadrgi, bo otroku zagotovila mir med počitkom in hkrati zaščito pred slabim vremenom. Ena se uporablja za podaljšanje strehe. Z odprtjem drugega lahko enostavno prilagodite prezračevanje. Poleg tega lahko s praktičnim prezračevalnim oknom preverite svojo ljubico. Če ste višji, boste zagotovo cenili višinsko nastavljiv ročaj vozička, ki je tako kot prečka narejen iz eko usnja. Kar tudi poudarja sodoben dizajn vozička. Za lažje rokovanje lahko prečno odpnete prečko in jo nagnete vstran. Tako boste otroka lažje položili v voziček, kjer ga lahko varno pritrdite s 5-točkovnim varnostnim pasom. Seveda obstaja tudi centralna zavora za pritrditev vozička. Voziček Zopa Move je običajno na voljo v športni različici za otroke od 6. meseca starosti. In po nakupu globokega telesa lahko iz športnega avtomobila enostavno ustvarite kombinirani voziček, ki ga lahko uporabljate od rojstva otroka. Voziček Zopa Move se enostavno zloži in je zelo kompakten, kar boste še posebej cenili na cesti. S pomočjo adapterjev, ki so na voljo tudi za nakup, je voziček združljiv tudi z avtosedeži Zopa, Cybex, Maxi Cosi, Recaro in Besafe. Prednosti vozička v kocki • Za otroke od 6. meseca (z globokim telesom od rojstva) do 22 kg teže • Luksuzni športni voziček v modnih barvah • Vzmetna gumijasta kolesa, spredaj z zaporo s premerom 18 cm, zadaj 24,5 cm • Ročaj po višini • Palica, ki jo je mogoče odstraniti vstran • Ročaj ročaja in prečka sta prekrita s prijetnim eko usnjem • Prostorna športna sedežna garnitura z možnostjo vožnje v smeri in proti njej • Namestitev naslonjala na celotno ležišče • Praktičen žep na hrbtni strani naslona • Namestitev opore za noge • Podaljšanje prezračevalne strehe • 5-točkovni oblazinjeni varnostni pasovi • Prostoren nakupovalni voziček • Centralna zavora • Podvozje je mogoče zložiti skupaj s športnimi sedeži v smeri vožnje • Zelo kompaktne dimenzije, ko so zložene, ustrezajo tudi majhnim avtomobilom • Po nakupu globokega telesa ga lahko uporabljate od rojstva • V paketu sta tudi dežni plašč in vzglavnik • Teža vozička 10 kg
out of stock
279,76 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
Move športni voziček, nebo modro / srebrno Preverjena kakovost v še vedno privlačni jakni Voziček Zopa Move, ki je zelo priljubljen pri starših, ne zaostaja za trenutnimi modnimi trendi. Zahvaljujoč privlačnemu videzu ne bo le neizogiben spremljevalec v mestu, temveč bo s svojimi preverjenimi funkcijami tudi zanesljiv partner na izletih in izletih v naravo. S plemenitostjo in resničnim zagonom v akcijo! Poleg svojega elegantnega videza se boste v voziček Zopa Move zaljubili zaradi njegove pametne okretnosti, kompaktnih dimenzij in enostavnega zlaganja. Z visokokakovostnim vzmetenjem in velikimi gumijastimi kolesi, ki so zasnovana z modno belo črto, lahko odlično obvladate prijemanje med policami v trgovini ali sijajno premagate zahtevnejše terene. Poleg tega je za lažjo vožnjo po robustnih površinah prednja kolesa mogoče enostavno zakleniti. Potovalne izkušnje udobno in z vso zabavo! Vaša čudovita potovanja bodo zagotovo nepozabna! Glede na potrebe otroka boste imeli možnost izbire zaradi vrtljivega športnega sedeža - ali bo otrok odkril svet ali ostal v stiku z vami. Vsakokrat prostorna športna sedežna garnitura zagotavlja obilo udobja in prijeten počitek. Njeno naslonjalo, kot tudi naslon za noge, lahko nastavite v 3 položaje, dokler popolnoma ne leži. Raztegljiva streha, na kateri sta nameščeni 2 zadrgi, bo otroku zagotovila mir med počitkom in hkrati zaščito pred slabim vremenom. Ena se uporablja za podaljšanje strehe. Z odprtjem drugega lahko enostavno prilagodite prezračevanje. Poleg tega lahko s praktičnim prezračevalnim oknom preverite svojo ljubico. Če ste višji, boste zagotovo cenili višinsko nastavljiv ročaj vozička, ki je tako kot prečka narejen iz eko usnja. Kar tudi poudarja sodoben dizajn vozička. Za lažje rokovanje lahko prečno odpnete prečko in jo nagnete vstran. Tako boste otroka lažje položili v voziček, kjer ga lahko varno pritrdite s 5-točkovnim varnostnim pasom. Seveda obstaja tudi centralna zavora za pritrditev vozička. Voziček Zopa Move je običajno na voljo v športni različici za otroke od 6. meseca starosti. In po nakupu globokega telesa lahko iz športnega avtomobila enostavno ustvarite kombinirani voziček, ki ga lahko uporabljate od rojstva otroka. Voziček Zopa Move se enostavno zloži in je zelo kompakten, kar boste še posebej cenili na cesti. Voziček je s pomočjo adapterjev, ki so na voljo tudi za nakup, združljiv tudi z avtosedeži Zopa, Cybex, Maxi Cosi, Recaro in Besafe. Prednosti vozička v kocki • Za otroke od 6. meseca (z globokim telesom od rojstva) do 22 kg teže • Luksuzni športni voziček v modnih barvah • Vzmetna gumijasta kolesa, spredaj z zaporo s premerom 18 cm, zadaj 24,5 cm • Ročaj po višini • Palica, ki jo je mogoče odstraniti vstran • Ročaj ročaja in prečka sta prekrita s prijetnim eko usnjem • Prostorna športna sedežna garnitura z možnostjo vožnje v smeri in proti njej • Namestitev naslonjala na celotno ležišče • Praktičen žep na hrbtni strani naslona • Namestitev opore za noge • Podaljšanje prezračevalne strehe • 5-točkovni oblazinjeni varnostni pasovi • Prostoren nakupovalni voziček • Centralna zavora • Podvozje je mogoče zložiti skupaj s športnimi sedeži navzgor in v smeri vožnje • Zelo kompaktne dimenzije v zloženem položaju, primerne tudi za majhne avtomobile • Po nakupu globokega telesa ga lahko uporabljate od rojstva • V paketu sta tudi dežni plašč in vzglavnik • Teža vozička 10 kg
out of stock
279,76 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
Športni voziček Move, železno siv / antracit Preverjena kakovost v še vedno privlačni jakni Voziček Zopa Move, ki je zelo priljubljen pri starših, ne zaostaja za trenutnimi modnimi trendi. Zahvaljujoč privlačnemu videzu ne bo le neizogiben spremljevalec v mestu, temveč bo s svojimi preverjenimi funkcijami tudi zanesljiv partner na izletih in izletih v naravo. S plemenitostjo in resničnim zagonom v akcijo! Poleg svojega elegantnega videza se boste v voziček Zopa Move zaljubili zaradi njegove pametne okretnosti, kompaktnih dimenzij in enostavnega zlaganja. Z visokokakovostnim vzmetenjem in velikimi gumijastimi kolesi, ki so zasnovana z modno belo črto, lahko odlično obvladate prijemanje med policami v trgovini ali sijajno premagate zahtevnejše terene. Poleg tega je za lažjo vožnjo po robustnih površinah prednja kolesa mogoče enostavno zakleniti. Potovalne izkušnje udobno in z vso zabavo! Vaša čudovita potovanja bodo zagotovo nepozabna! Glede na potrebe otroka boste imeli možnost izbire zaradi vrtljivega športnega sedeža - ali bo otrok odkril svet ali ostal v stiku z vami. Vsakokrat prostorna športna sedežna garnitura zagotavlja obilo udobja in prijeten počitek. Njeno naslonjalo, kot tudi naslon za noge, lahko nastavite v 3 položaje, dokler popolnoma ne leži. Raztegljiva streha, na kateri sta nameščeni 2 zadrgi, bo otroku zagotovila mir med počitkom in hkrati zaščito pred slabim vremenom. Ena se uporablja za podaljšanje strehe. Z odprtjem drugega lahko enostavno prilagodite prezračevanje. Poleg tega lahko s praktičnim prezračevalnim oknom preverite svojo ljubico. Če ste višji, boste zagotovo cenili višinsko nastavljiv ročaj vozička, ki je tako kot prečka narejen iz eko usnja. Kar tudi poudarja sodoben dizajn vozička. Za lažje rokovanje lahko prečno odpnete prečko in jo nagnete vstran. Tako boste otroka lažje položili v voziček, kjer ga lahko varno pritrdite s 5-točkovnim varnostnim pasom. Seveda obstaja tudi centralna zavora za pritrditev vozička. Voziček Zopa Move je običajno na voljo v športni različici za otroke od 6. meseca starosti. In po nakupu globokega telesa lahko iz športnega avtomobila enostavno ustvarite kombinirani voziček, ki ga lahko uporabljate od rojstva otroka. Voziček Zopa Move se enostavno zloži in je zelo kompakten, kar boste še posebej cenili na cesti. Voziček je s pomočjo adapterjev, ki so na voljo tudi za nakup, združljiv tudi z avtosedeži Zopa, Cybex, Maxi Cosi, Recaro in Besafe. Prednosti vozička v kocki • Za otroke od 6. meseca (z globokim telesom od rojstva) do 22 kg teže • Luksuzni športni voziček v modnih barvah • Vzmetna gumijasta kolesa, spredaj z zaporo s premerom 18 cm, zadaj 24,5 cm • Ročaj po višini • Palica, ki jo je mogoče odstraniti vstran • Ročaj ročaja in prečka sta prekrita s prijetnim eko usnjem • Prostorna športna sedežna garnitura z možnostjo vožnje v smeri in proti njej • Namestitev naslonjala na celotno ležišče • Praktičen žep na hrbtni strani naslona • Namestitev opore za noge • Podaljšanje prezračevalne strehe • 5-točkovni oblazinjeni varnostni pasovi • Prostoren nakupovalni voziček • Centralna zavora • Podvozje je mogoče zložiti skupaj s športnimi sedeži navzgor in v smeri vožnje • Zelo kompaktne dimenzije v zloženem položaju, primerne tudi za majhne avtomobile • Po nakupu globokega telesa ga lahko uporabljate od rojstva • V paketu sta tudi dežni plašč in vzglavnik • Teža vozička 10 kg
out of stock
300,56 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za ZOPA dječja kolica Move. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka ZOPA dječja kolica Move. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8595114409235)
Ocene i komentarji
Proizvod još nije ocijenjen, promijeni to!
Napiši komentar