Foundations otroški voziček Sport Splash, oranžna/rdeča/zelena

od 539,90 € do 624,90 €
Foundations otroški voziček Sport Splash
Foundations SPORT SPLASH TRIO oranžen - voziček za trojčke Foundations SPORT SPLASH TRIO - voziček za trojčkeZelo obvladljiv in praktičen otroški voziček za trojčke. Zaradi večjih (18 cm) gumiranih koles, ki imajo absorpcijske lastnosti napihljivih koles je vožnja lažja in enostavnejša. Kolesa pa so istočasno odporna proti predrtju zato nikoli ne boste zaradi tega kje obstali.Voziček je manjše širine kot je standardna širina vrat in zato boste z njim brez težav vstopili kamorkoli. Voziček je zelo praktičen, saj se po uporabi lahko enostavno zloži in shrani.Manevriranje, lahkotnost in enostavnost shranjevanja bodo cenile tako mamice  kot v okoljih, kot so vrtci.Vsak sedež ima individualno nastavljiv naslon ter 5 točkovne varnostne pasove s sistemom hitrega zapenjanja. Na vsak sedež lahko posadite otroka do 18 kg.Pod sedeži je prostor za shranjevanje potrebščin, ki jih potrebujete na sprehodu.Ob nakupu prejmete kot darilo tudi dežno prevleko!
Razpoložljivost je treba preveriti
539,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
Foundations SPORT SPLASH TRIO lime - voziček za trojčke Foundations SPORT SPLASH TRIO - voziček za trojčkeZelo obvladljiv in praktičen otroški voziček za trojčke. Zaradi večjih (18 cm) gumiranih koles, ki imajo absorpcijske lastnosti napihljivih koles je vožnja lažja in enostavnejša. Kolesa pa so istočasno odporna proti predrtju zato nikoli ne boste zaradi tega kje obstali.Voziček je manjše širine kot je standardna širina vrat in zato boste z njim brez težav vstopili kamorkoli. Voziček je zelo praktičen, saj se po uporabi lahko enostavno zloži in shrani.Manevriranje, lahkotnost in enostavnost shranjevanja bodo cenile tako mamice  kot v okoljih, kot so vrtci.Vsak sedež ima individualno nastavljiv naslon ter 5 točkovne varnostne pasove s sistemom hitrega zapenjanja. Na vsak sedež lahko posadite otroka do 18 kg.Pod sedeži je prostor za shranjevanje potrebščin, ki jih potrebujete na sprehodu.Ob nakupu prejmete kot darilo tudi dežno prevleko!
Razpoložljivost je treba preveriti
539,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
Foundations SPORT SPLASH TRIO rdeč - voziček za trojčke Foundations SPORT SPLASH TRIO - voziček za trojčkeZelo obvladljiv in praktičen otroški voziček za trojčke. Zaradi večjih (18 cm) gumiranih koles, ki imajo absorpcijske lastnosti napihljivih koles je vožnja lažja in enostavnejša. Kolesa pa so istočasno odporna proti predrtju zato nikoli ne boste zaradi tega kje obstali.Voziček je manjše širine kot je standardna širina vrat in zato boste z njim brez težav vstopili kamorkoli. Voziček je zelo praktičen, saj se po uporabi lahko enostavno zloži in shrani.Manevriranje, lahkotnost in enostavnost shranjevanja bodo cenile tako mamice  kot v okoljih, kot so vrtci.Vsak sedež ima individualno nastavljiv naslon ter 5 točkovne varnostne pasove s sistemom hitrega zapenjanja. Na vsak sedež lahko posadite otroka do 18 kg.Pod sedeži je prostor za shranjevanje potrebščin, ki jih potrebujete na sprehodu.Ob nakupu prejmete kot darilo tudi dežno prevleko!
Razpoložljivost je treba preveriti
539,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
Foundations SPORT SPLASH QUAD rdeč - voziček za več otrok Foundations SPORT SPLASH QUAD - voziček za 4 otrokePraktični 4-sedežni otroški voziček namenjen vrtcem, ki s svojimi malčki redno odpravljate na sproščujoče sprehode in na čist zrak. Zaradi večjih gumiranih koles, ki imajo enake absorpcijske lastnosti kot napihljiva kolesa je vožnja lažja in enostavnejša. Kolesa pa so istočasno odporna proti predrtju zato nikoli ne boste zaradi tega kje obstali.Vsak sedež ima individualno nastavljiv naslon med 103,4° in 133,2°  ter ima 5 točkovne varnostne pasove s sistemom hitrega zapenjanja. Na vsak sedež lahko posadite otroka do 20 kg.Pod sedeži je prostor za shranjevanje potrebščin, ki jih potrebujete na sprehodu.Voziček je zelo praktičen, saj se po uporabi lahko enostavno zloži in shrani.Ob nakupu prejmete kot darilo tudi dežno prevleko!
Razpoložljivost je treba preveriti
624,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
Foundations SPORT SPLASH QUAD oranžen - voziček za več otrok Foundations SPORT SPLASH QUAD- voziček za 4 otrokePraktični 4-sedežni otroški voziček namenjen vrtcem, ki s svojimi malčki redno odpravljate na sproščujoče sprehode in na čist zrak. Zaradi večjih gumiranih koles, ki imajo enake absorpcijske lastnosti kot napihljiva kolesa je vožnja lažja in enostavnejša. Kolesa pa so istočasno odporna proti predrtju zato nikoli ne boste zaradi tega kje obstali.Vsak sedež ima individualno nastavljiv naslon med 103,4° in 133,2°  ter ima 5 točkovne varnostne pasove s sistemom hitrega zapenjanja. Na vsak sedež lahko posadite otroka do 20 kg.Pod sedeži je prostor za shranjevanje potrebščin, ki jih potrebujete na sprehodu.Voziček je zelo praktičen, saj se po uporabi lahko enostavno zloži in shrani.Ob nakupu prejmete kot darilo tudi dežno prevleko!
Razpoložljivost je treba preveriti
624,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
Foundations SPORT SPLASH QUAD Lime - voziček za več otrok Foundations SPORT SPLASH QUAD - voziček za 4 otrokePraktični 4-sedežni otroški voziček namenjen vrtcem, ki s svojimi malčki redno odpravljate na sproščujoče sprehode in na čist zrak. Zaradi večjih gumiranih koles, ki imajo enake absorpcijske lastnosti kot napihljiva kolesa je vožnja lažja in enostavnejša. Kolesa pa so istočasno odporna proti predrtju zato nikoli ne boste zaradi tega kje obstali.Vsak sedež ima individualno nastavljiv naslon med 103,4° in 133,2°  ter ima 5 točkovne varnostne pasove s sistemom hitrega zapenjanja. Na vsak sedež lahko posadite otroka do 20 kg.Pod sedeži je prostor za shranjevanje potrebščin, ki jih potrebujete na sprehodu.Voziček je zelo praktičen, saj se po uporabi lahko enostavno zloži in shrani.Ob nakupu prejmete kot darilo tudi dežno prevleko!
Razpoložljivost je treba preveriti
624,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Foundations dječja kolica Sport Splash. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Foundations dječja kolica Sport Splash. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom.
Ocene i komentarji
Proizvod još nije ocijenjen, promijeni to!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki