Otroško kolo 16'' Hello Kitty

Cena od 153,60 € do 250,00 €
Otroško kolo 16'' Hello Kitty
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

DINO Bikes - Otroško kolo 16" 164RL-HK2 Hello Kitty 2

DINO Bikes - Otroško kolo 16" 164RL-HK2 Hello Kitty 2 , proizvajalca Dino Bikes Italija, je kolo za majhne kolesarje, ki želijo s seboj voziti svojo najljubšo punčko. Ima visokokakovostne, z zrakom napolnjene pnevmatike z žično mrežastimi platišči, menjalnik s prostim tekom Čeljustne zavore na obeh kolesih. Opremljen je s pomožnimi kolesi. Kolo je opremljeno z nosilcem za lutke in košaro na krmilu. Teža kolesa je 9,4 kg Priporočena višina otroka je 107-138 cm.
in stock
153,60 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Dino Hello Kitty dekliško kolo, 16"

Za kolesarje začetnike je otroško kolo Hello Kitty znamke Dino popolno osnovno kolo. Belo-roza dekliško kolo (z velikostjo koles 16 palcev) vam omogoča, da se kolesarjenja naučite s poskusi in napakami! Dino
Razpoložljivost je treba preveriti
250,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Otroško kolo 16'' Hello Kitty. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Otroško kolo 16'' Hello Kitty. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8006817900245)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki