BERG Reppy Rebel

Cena od 227,43 € do 369,79 €
BERG Reppy Rebel
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

BERG Reppy Rebel

BERG Reppy Rebel BERG Reppy Rebel je neverjetna tekalna steza, s katero lahko vaši otroci res dolgo časa raziskujejo okolico. BERG Reppy Rebel je izdelan iz masivnega jekla, stabilnost na polju zagotavlja nihajna os, tiho delovanje pa zagotavljajo kroglični ležaji. Pnevmatike so izdelane iz mehke gume EVA brez cevi, zato ni nevarnosti predrtja. Za udobje vaših otrok ne manjka nastavljive višine volana in štirih položajev za nastavitev sedeža. Štirikolesnik, primeren za otroke od 2,5 do 6 let (višina pribl. 85 do 125 cm). Dimenzije: 90 x 59 x 58 cm Teža: 9 kg Primerno: 2,5 - 6 let Nosilnost: 40 kg ATV -ji s pedali BERG TOYS delujejo izključno na nožni pogon. So brez motorja, torej popolnoma tihi, ne obremenjujejo okolja in predstavljajo novo obliko športne dejavnosti. ATV -ji s pedali so namenjeni otrokom in odraslim. Zakaj je vredno vlagati v pedalno kolo? Tekalna steza vam bo služila več let, ni nakup za eno sezono. Trpežna podporna struktura, kakovostne pnevmatike ali menjalnik naredijo vožnjo resnično doživetje. Ali pa si radi privoščite nekaj, česar nimajo vsi. Nekaj edinstvenega. ATV -ji s pedali BERG TOYS so novost, ki bo prijela vaše srce in srce vaše družine. Odkrijte nov način aktivnega preživljanja prostega časa. Želimo vam prijetno PEDALIRANJE.
in stock
227,43 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Berg Reppy Rebel Pedal Go-Kart Tiha kolesa 2-6 let do 40 kg

Reppy Rebel gokart s pedali proizvajalca Berg je robustno vozilo, ki bo vašim otrokom zagotovilo nepozabno zabavo! Gokart je opremljen z zvočnim volanom in nastavljivim sedežem, zato lahko vozilo uporabljajo otroci, stari od 2,5 do 6 let! Preprosta in praktična konstrukcija je izdelana iz visokokako Berg
Razpoložljivost je treba preveriti
369,79 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za BERG Reppy Rebel. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka BERG Reppy Rebel. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8715839066630)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki