Berg otroški gokart Buzzy Jeep, zelen

Cena od 175,51 € do 302,24 €
Berg otroški gokart Buzzy Jeep
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

BERG Buzzy JEEP Sahara

JEEP Buzzy Sahara Odlična pedalina BERG za najmlajše od 2 let. Jekleni okvir, stabilen zaradi štirikolesne konstrukcije, nastavljiva višina krmila in sedežev, zelo vzdržljiva kolesa. Enostaven za vožnjo in nadzor. Dimenzije: 83 x 49 x 50 cm Teža: 7 kg Nosilnost: 30 kg Starost: 2 - 5 let ATV BERG TOYS delujejo izključno peš. So brezmotorni, torej popolnoma tihi, ne obremenjujejo okolja in predstavljajo novo obliko športne dejavnosti. ATV na pedala so zasnovana za otroke in odrasle. Zakaj se splača vlagati v štirikolesnik? Tekalna steza vam bo služila dolga leta, ni nakup za eno sezono. Trpežna nosilna konstrukcija, kakovostne pnevmatike ali menjalnik naredijo vožnjo pravo doživetje. Ali pa si radi privoščite nekaj, česar nimajo vsi. Nekaj edinstvenega. ATV-ji BERG TOYS so novost, ki vas in vašo družino popelje na pamet. Odkrijte nov način aktivnega preživljanja prostega časa. ŽELIMO PRIJETNO PEDALJANJE.
in stock
175,51 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Berg Go-Kart Buzzy JEEP Sahara Tiha kolesa do 30 kg

Buzzy Jeep Sahara gokart s pedali BERG je robustno vozilo, ki bo vašim otrokom zagotovilo nepozabno zabavo! Gokart je opremljen z nastavljivim volanom in nastavljivim sedežem, zato lahko vozilo uporabljajo otroci, stari od 2 do 5 let! Preprosta in praktična zasnova je izdelana iz visokokakovostnih m Berg
Razpoložljivost je treba preveriti
302,24 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Berg otroški gokart Buzzy Jeep. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Berg otroški gokart Buzzy Jeep. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8715839066661)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki