Marantz PM-12

Cena 3.499,00 €
Marantz PM-12
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Marantz SA-12 SE CD predvajalnik

Posebna izdaja Marantz SA-12 je bila ustvarjena, da odraža ljubezen do glasbe in poslušalce poveže z glasbo, ne da bi izgubila to pomembno čustveno povezavo. Diskovni mehanizem, zasnovan izključno za zvok, SACDM-3, lahko predvaja SACD-je, CD-je in kompilacije na CD-ROM-u ali DVD-ROM-u. Ima tudi asinhroni USB vhod, ki lahko obdelujejo formate do PCM / DXD 384 kHz / 32 bit in DSD 11.2MHz.Marantz Musical Mastering Stream pretvori vse formate datotek PCM v format DSD z uporabo naprednega filtriranja in lastniške obdelave, preden Marantz Musical Mastering Conversion pretvori 1-bitne pretočne datoteke neposredno v analogni signal brez uporabe običajnega digitalno-analognega pretvornika.Mehanizem SACDM-3, zasnovan izključno za čim boljše delovanje pri predvajanju SA-CD-jev, CD-jev in glasbe, shranjene na podatkovnih diskih, obljublja izjemno kakovost zvoka z običajnih CD-jev in SA-CD-jev. Podpira datoteke FLAC od 44,1 do 192 kHz in do 24-bitne ločljivosti, ter datoteke ALAC, AIFF in MP3.Vsebuje optične in koaksialne izhode za obstoječe komponente. Marantzovi lastniški moduli HDAM presegajo integrirane ojačevalnike v hitrosti vrtenja in ravni hrupa, kar daje bolj dinamičen, natančen in podroben zvok. SA-12 SE uporablja najnovejšo visokokakovostno HDAM različico SA3. V kombinaciji z optimizirano zasnovo sklopa in skrbno izbranimi komponentami SA-12 SE zagotavlja izjemno kakovost zvoka in zmogljivosti.Vsebuje velik toroidni transformator z žicami OFC (baker brez kisika), skupaj z visokohitrostno Schottkyjevo diodo za najčistejši enosmerni tok. Neodvisni napajalniki za analogne in digitalne motnje zmanjšajo motnje.Eleganten aluminijast daljinski upravljalnik ima intuitivno ergonomsko postavitev in je opremljen z nadzornimi funkcijami za upravljanje tega predvajalnika ter dopolnilnim integriranim stereo ojačevalnikom PM-12 SE. Razkošen LCD zaslon ima jasne, berljive alfanumerične znake in je združljiv z glasbenimi diski. Izklopite ga lahko z gumbom za upravljanje zaslona na daljinskem upravljalniku.Najljubše slušalke priključite neposredno na predvajalnik prek priključka za slušalke na sprednji plošči, ki je združljiv z najširšim naborom slušalk, pa tudi z slušalkami z nižjo impedanco. Tako kot komplementarni integrirani ojačevalnik PM-12 je tudi ta predvajalnik izdelan po najvišjih standardih, z debelo nemagnetno aluminijasto sprednjo ploščo za odpravo motenj. Enoslojni bakreni terminali RCA v SA-12 SE presegajo konkurenčne terminale in ponujajo vrhunsko izkušnjo poslušanja.
Na voljo
3.499,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Marantz PM-12SE - Integrirani Ojačevalec

Integrirani ojačevalnik PM-12 Special Edition je izdelan samo z enim ciljem - izboljšanjem vrhunskih zvočnih zmogljivosti iz osnovnega koncepta PM-12. Iz tega razloga se uporablja popolnoma diskretna dvostopenjska zasnova z ločenim napajalnikom za predojačevalnik in močnostni del ojačevalnika.Vezje ponuja najčistejšo signalno pot do ojačevalnikov, ki oddajajo 100 vatov na kanal do 8-ohmskih zvočnikov ali 200 vatov na kanal do 4 ohmov. Kakovostni vhodni priključki (baker in nikelj) in zvočnike (baker visoke čistosti) zagotavljajo, da se ohrani čistost signala od trenutka, ko "vstopi" v ojačevalnik, dokler ni "poslan" v zvočnike.Zasnova ojačevalnika PM-12 Special Edition temelji na zasnovi ojačevalnikov PM-10 in PM-KI Ruby, vključuje pa moving coil / moving magnet phono predojačevalec, skupaj z Marantz Musical Premium Phono EQ vezjem in tehnologijo Marantz HDAM, ki zagotavlja brezkompromisno čistost signala.Popolnoma analogna zasnova ojačevalnika PM-12 prispeva k izredno nizkemu hrupu in čisti izdelavi. Čeprav lahko vključitev DAC v ojačevalnik pomeni udobje, je digitalno vezje po naravi električno hrupno in lahko moti občutljive analogne signale, ki prehajajo skozi ojačevalnik. Zato se je Marantz odločil, da bo ohranil to analogno načelo, tako da bo zvok skozi ta ojačevalnik čim bolj čist.Skladno z razvojnim procesom vodilnih modelov SA-10 in SA-KI Ruby je bila posebna izdaja SA-12, ki odraža ljubezen do glasbe in poslušalce poveže z glasbo, ne da bi izgubila to pomembno čustveno povezavo. Diskovni mehanizem, zasnovan izključno za zvok, lahko SACDM-3 predvaja SACD-je, CD-je in kompilacije na CD-ROM-u ali DVD-ROM-u. Ima tudi asinhrona vrata USB, ki lahko obdelujejo formate do PCM / DXD 384 kHz / 32 bit in DSD 11.2MHz.Marantz Musical Mastering Stream pretvori vse formate datotek PCM v format DSD z uporabo naprednega filtriranja in lastniške obdelave, preden pretvorba Marantz Musical Mastering Conversion pretvori 1-bitne pretočne datoteke neposredno v analogni signal brez uporabe običajnega digitalno-analognega pretvornika.Rezultat je izjemna, izpopolnjena naprava, ki odlično spremlja in dopolnjuje ojačevalnik PM-12 ter ustvarja neverjetno hi-fi kombinacijo, ki vas lahko kot kdaj koli prej približa glasbi, ki jo imate radi.
Na voljo
3.499,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Marantz PM-12. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Marantz PM-12. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom.
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki