Cev za tuš L= 120 cm krom

Cena od 7,54 € do 9,99 €
Cev za tuš L= 120 cm krom
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Cev za tuš L= 120 cm krom

Odkrijte visokokakovostno in zanesljivo Ferro tuš cev dolžine 120 cm, na voljo v elegantni kromirani barvi. Ta tuš cev je idealna rešitev za vašo kopalnico, saj združuje praktičnost in estetiko v enem samem izdelku. Dolžina in Material Dolžina 120 cm omogoča optimalno prožnost in svobodo gibanja pod tušem ali v kadi. Izdelana iz močne plastike, ta cev zagotavlja dolgo življenjsko dobo in odpornost na obrabo. Stožčasta Matica za Enostavno Namestitev Vključena stožčasta matica omogoča hitro in enostavno namestitev, kar pomeni, da lahko cev takoj uporabite brez težav. Večnamenska Uporaba Primerna za uporabo v kadi ali pod prho, ta cev je univerzalna rešitev za vse vaše kopalniške potrebe. Kromirana Barva za Eleganco Njena kromirana barva dodaja kanček elegance vaši kopalnici in se odlično ujema z drugimi kromiranimi dodatki. Zakaj izbrati Ferro tuš cev? Visokokakovostni materiali za dolgo življenjsko dobo. Enostavna namestitev z vključeno stožčasto matico. Univerzalna uporaba v kadi ali pod prho. Eleganten kromiran videz za moderno kopalnico. Če iščete zanesljivo in estetsko tuš cev, ki se bo popolnoma ujemala z vašo kopalnico, je Ferro tuš cev dolžine 120 cm v kromirani barvi idealna izbira za vas. Ne zamudite priložnosti za nadgradnjo vaše kopalniške opreme z vrhunskim izdelkom!
4
7,54 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Ferro Cev za tuš L= 120 cm krom

Odkrijte novo raven udobja in stila z Ferro tuš cevjo dolžine 120 cm, oblikovano v sofisticirani kromirani barvi. Ta cev iz močne plastike zagotavlja odlično kombinacijo funkcionalnosti in estetike, ki je idealna za vsako kopalnico. Ferro
Razpoložljivost je treba preveriti
9,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Cev za tuš L= 120 cm krom. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Cev za tuš L= 120 cm krom. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5901095608810)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki