Elica napa Box In Plus IXGL/A/90

Cena od 423,90 € do 442,90 €
Elica napa Box In Plus IXGL/A/90
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Kuhinjska napa Elica BOX IN PLUS IXGL/A/90

Blagovna znamka Elica je že od leta 1970 specializirana za proizvodnjo kuhinjskih nap, ki jih krasi dovršen italijanski dizajn, odlična kvaliteta in napredne rešitve, ki so dobrodošle v vsaki sodobni kuhinji. Elica Box In Plus IXGL/A/90 je vgradna napa, ki se skrije tako, da lahko popolnoma zamenja dno spodnjega stenskega elementa. Preprost izgled je kombiniran s poudarkom na podrobnostih in visoki učinkovitosti. Napa je opremljena z visoko učinkovitim motorjem, LED lučmi in kontrolo s potiskom ter vleko. Steklene plošče ščitijo kuhinjske omare, tudi v primeru nizke montaže (50 cm) in plinskega štedilnika. Kuhinjska napa Elica Box-In Plus IXGL/A/90 je lepa tudi navznoter, v notranjosti se nahaja privlačna izvlečna napa iz jekla, ki zaradi svojega položaja znotraj kuhinjske omare prihranja prostor v kuhinji. Več podatkov Podatkovna kartica izdelka
2 - 5 dni
423,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

ELICA BOX IN PLUS IXGL/A/90 vgradna kuhinjska napa

Elica box in plus ixgl/a/90 je vgradna kuhinjska napa širine 90 cm in izbirate lahko med tremi stopnjami hitrosti. Za osvetlitev je poskrbljeno z dvema LED žarnicama. Vgradna napa Elica box in plus je enostavna za namestitev ter omogoča hitro in enostavno odstranitev hlapov iz kuhinje.
Razpoložljivost je treba preveriti
434,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Elica napa Box In Plus IXGL/A/90. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Elica napa Box In Plus IXGL/A/90. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8020283036420)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki