Lopar za namizni tenis Xiom M5.5 S

Cena od 29,90 € do 31,99 €
Lopar za namizni tenis Xiom M5.5 S
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Lopar za namizni tenis Xiom M5.5 S

Namizno teniški lopar Xiom M 5.5S  je namenjen vsestranskim rekreativnim igralcem, ki potrebujejo hiter lopar z veliko rotacije.Uporabili so poseben les in ga kombinirali z napadalno gumo.Xiom M5.5 S lopar za namizni tenis nudi močan odboj, in veliko rotacije. Zelo dobro so ga kombinirali s posebnim materialom, tako da se je učinkovito povečala stopnja uspešnosti napada. Ta lopar je primeren za začetnike, ki želijo na zečetku imeti dober in vsestranski lopar ter za boljše igralce z različnim znanjem. Lopar vam omogoča preprosto izboljšanje svojega znanje namiznega tenisa. KARAKTERISTIKE: Ročaj: konkavni Goba: 2,0 mm LASTNOSTI: Prospin: ITTF odobrena guma, ki omogoča veliko rotacije Pimple dynamic design: dinamična geometrija bunkic Airhole: notranji prazni prostori v ročaju za boljšo obtežitev Z power sponge: dinamična goba Super Lite: nova lažja konstrukcija lesenega dela Ergogrip: udoben ergonomski ročaj
in stock
29,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

lopar za namizni tenis Xiom M5.5 S

Lopar Xiom M5.5S za igranje namiznega tenisa je namenjen vsestranskim rekreativnim igralcem, ki prisegajo na hiter lopar z veliko rotacije.
Razpoložljivost je treba preveriti
31,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Lopar za namizni tenis Xiom M5.5 S. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Lopar za namizni tenis Xiom M5.5 S. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8809286153545)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki